szarymouse Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam. Model skończony, przyjemny w budowie. Prosi się aż o doklejenie jakiejś blaszki niestety ja tego nie zrobiłem. Można było go zobaczyć w ubiegły weekend na modelshow we Wrocławiu. Pierwszy raz galeria tego typu, ze zdjęciami na lutrze. Nie są jeszcze idealne ale postaram się je z czasem dopracować. Zapraszam do galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damian70n Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Witam Model zacny ,ładna dysza wylotowa . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
young Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 ...tylko zdjęcia kiepskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 Piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jack Aubrey Napisano 8 Kwietnia 2013 Share Napisano 8 Kwietnia 2013 To właśnie lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 8 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 8 Kwietnia 2013 ...tylko zdjęcia kiepskie Strasznie skompresowane nie wiem czemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek_66 Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 A skąd ten "USAF" w tytule? Toć to "Navy"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szarymouse Napisano 9 Kwietnia 2013 Autor Share Napisano 9 Kwietnia 2013 A skąd ten "USAF" w tytule? Toć to "Navy"! Masz racje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 9 Kwietnia 2013 Share Napisano 9 Kwietnia 2013 Model sprawia świetne wrażenie, ale trudno to dokładnie ocenić. Zrób trochę zbliżeń. I daruj te lustro... Od podwójnego odbicia można dostać oczopląsu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi