RH Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Po trzech maszynach w barwach karnawałowo -pacyfistycznych ,czas na coś bojowego a dokładnie w bojowym mundurku Jest to samolot F-105G Wild Weasel Model jest dość stareńki ,a nawet vintage ,z liniami wypukłymi , i wykonaniem wyprasek jak przystało na te lata , na poziomie średnim ,ale i tak lepszym niż modele z innych firm z tego okresu. Postanowiłem że nie będę ingerował w plastik ,tylko zrobię go tak jak firma wypuściła .Przynajmniej widać jak to wygląda bez liftingu Cytuj
Mateusz Z Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Podoba się i to bardzo Sam model jak dla mnie wykonany dobrze(tylko te linie). Kalki masz oryginalne, czy z innego zestawu, bo te w moim przepaku revella trochę mnie przerażają Cytuj
RH Napisano 30 Stycznia 2014 Autor Napisano 30 Stycznia 2014 Podoba się i to bardzo Sam model jak dla mnie wykonany dobrze(tylko te linie). Kalki masz oryginalne, czy z innego zestawu, bo te w moim przepaku revella trochę mnie przerażają To i o tym pisałem ,że nie ingerowałem w zestaw .Co do kalek to jest to Aeromaster (pozostaly z modelu F-105 Kutyny ) Cytuj
Mateusz Z Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Chodziło mi o to że sam zestaw wyjściowy jest jak dla mnie dobry. A twoje wykonanie również wyśmienite Cytuj
spiton Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Ej, Gdzie krzaki !!! Na tym zdjęciu wydląda czadersko : Słowem jak go kiedyś zlepie, to bez podwozia ,-)) Cytuj
slusar Napisano 30 Stycznia 2014 Napisano 30 Stycznia 2014 Piękny model i z mojej ulubionej kategorii, czyli SEAD! Nie sądziłem, że przy wypukłych liniach podziałowych można tak ładnie oddać rzeczywisty układ blach na samolocie. Swoja drogą, za każdym razem, kiedy patrzę na F-105 intryguje mnie jego konstrukcja, szczególnie wloty powietrza i statecznik pionowy. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi