artoor_k Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Tak, wiem. Błyszczący , podniszczony i w ogóle nierealistyczny Ale kleiło się miło , malowało i brudziło jeszcze milej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipstein Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Ładnie cieniowanie blachy (precośtam chyba, tak?). Realizm raczej jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Kwietnia 2014 Share Napisano 11 Kwietnia 2014 Mój ulubiony japoniec. Zawsze miło zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanadam Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Też go niedawno skończyłem jak może widziałeś (Shinden) i wcale nie uważam , żeby się go składało lekko i przyjemnie. Trochę żałuję że nie wyeksploatowałem go tak jak Ty i wyszła mi taka ciemna bryła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi