Leszek.Sz. Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Bf-109E-3 z zestawu Eduarda profipack, malowany Pactrami, nie wszystko wyszło jak trzeba zwłaszcza plamki na bokach kadłuba. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Świetnie wykonany-podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombie01 Napisano 12 Kwietnia 2014 Share Napisano 12 Kwietnia 2014 Bardzo ładny Leszku - mam na szafie profipacka Eduarda ale E7; plamki jak penie widziałeś przećwiczyłem na trochę wygodniejszej skali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Desaxe Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 Świetny model, bardzo mi się podoba malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Banny Napisano 14 Kwietnia 2014 Share Napisano 14 Kwietnia 2014 nie wszystko wyszło jak trzeba zwłaszcza plamki na bokach kadłuba. Plamki jak plamki, ale cieniowanie spodu jest grubo przesadzone moim zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leszek.Sz. Napisano 14 Kwietnia 2014 Autor Share Napisano 14 Kwietnia 2014 nie wszystko wyszło jak trzeba zwłaszcza plamki na bokach kadłuba. Plamki jak plamki, ale cieniowanie spodu jest grubo przesadzone moim zdaniem. Spód akurat mi sie podoba, bo taki miał być. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin1212 Napisano 3 Maja 2014 Share Napisano 3 Maja 2014 Świetnie wykonany model Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi