RH Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Kolejna "rura" dla sympatyków tego typu samolotow . Tym razem coś z nieba nad Francją ,czyli Mirage F1 CT w barwach E.C.1/10"Artois" Cytuj
Mikolaj75 Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 F1 to ciekawy temat. Model również dobrze się prezentuje, choć po F-15 mam pewien niedosyt. Mam też wrażenie, że kolor szary jest niezbyt dobrze dobrany, choć na ostatnim zdjęciu wygląda inaczej niż na pozostałych. Co to za farba? Cytuj
RH Napisano 8 Września 2014 Autor Napisano 8 Września 2014 F1 to ciekawy temat.Model również dobrze się prezentuje, choć po F-15 mam pewien niedosyt. Mam też wrażenie, że kolor szary jest niezbyt dobrze dobrany, choć na ostatnim zdjęciu wygląda inaczej niż na pozostałych. Co to za farba? Farby sa w porządku ,jedyna wada są fotki (złe podswietlenie ) stąd te zaklamania w kolorach ...i tyle Cytuj
RH Napisano 8 Września 2014 Autor Napisano 8 Września 2014 Farby sa w porządku Czyli jakie? Gunze C 337 C302 Cytuj
KrzychuP Napisano 8 Września 2014 Napisano 8 Września 2014 Całkiem ładna ta efka ,choć kolory mocno przekłamane(przynajmniej szary).Jak się składał sam model? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi