RH Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Model jest dość znany i często goszczący na rożnych forach z tego tez względu nie będę się nad nim rozpisywał Mysle ze w tym przypadku wystarczą fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Jaki to lakier poszedł na górę kadłuba? Chodzi za mną P-47 Łanowskiego. Numer na lewej stronie statecznika się srebrzy Myślę, że wstrzykiwanie płynu zmiękczającego z cienkiej igły pomoże. Czasem udaje się tak uratować takie hece. Szkoda by to było tak zostawić, bo model zacny. Obicia drapane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 17 Września 2014 Autor Share Napisano 17 Września 2014 Jaki to lakier poszedł na górę kadłuba? Chodzi za mną P-47 Łanowskiego. Numer na lewej stronie statecznika się srebrzy Myślę, że wstrzykiwanie płynu zmiękczającego z cienkiej igły pomoże. Czasem udaje się tak uratować takie hece. Szkoda by to było tak zostawić, bo model zacny. Obicia drapane? Jakie tam znowu srebrzenie ,ja nic takiego nie widzę .może to wina fotki i oświetlenia jedynym babolem to był kawałek kalki czerwonej na literce"H" po tej stronie A oto dowód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 17 Września 2014 Share Napisano 17 Września 2014 Na czwartym zdjęciu od dołu tak to wygląda jakby się kalka srebrzyła i spanikowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RH Napisano 18 Września 2014 Autor Share Napisano 18 Września 2014 Jeszcze na dokładkę wspólne zdjęcie samolotów z dwóch epok w awiacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paluchtomcio Napisano 19 Września 2014 Share Napisano 19 Września 2014 Super model. Gratuluje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi