Jacek K Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Tak sobie prawie skończyłem „Salamandra”. Miał to być modelik bez jakiegoś strasznego nakładu pracy ale do końca się nie udało. Zestaw dość łatwo składalny ale niestety ubogi z wieloma uproszczeniami. Sama maszyna bardzo mi się podoba i dlatego chciałem ją mieć w kolekcji. Z dodatków są blaszki Edka do kabiny a pozostałe modyfikacje to głównie własny produkt. Malowany akrylami Gunze. Pierwsza przymiarka do właściwej, plenerowej galerii: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikele Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 To ja tu czekam na ciąg dalszy w warsztacie a tu galeria Świetnie zdetalowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zenek65 Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Zawasze miałem słabość do niego - świetny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darth_hobbit Napisano 4 Października 2014 Share Napisano 4 Października 2014 Fakt unikatowa i ciekawa maszyna ! Model sie mi podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 5 Października 2014 Autor Share Napisano 5 Października 2014 Zrobiłem jeszcze kilka próbnych fotek przed ostateczną sesją: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek K Napisano 26 Października 2014 Autor Share Napisano 26 Października 2014 Poprawiłem jeszcze kilka detali przy silniku i podwoziu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klondike Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Komora podwozia na fotce wygląda jak byś fotografował prawdziwy samolot .Mam nadzieję że obejrzy to xmald i porówna jakość pracy jego Gothy i Twojej, wtedy będzie wiedział jak dobrze i czysto robi się małe elementy w modelu. W Twojej pracy widać że można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sławekb Napisano 26 Października 2014 Share Napisano 26 Października 2014 Muszę stwierdzić,że model robi na mnie wrażenie...świetne te wnęki podwozia jak i silnik....klapy od silnika super....kapitalnie to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi