Jacek K Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Tak sobie prawie skończyłem „Salamandra”. Miał to być modelik bez jakiegoś strasznego nakładu pracy ale do końca się nie udało. Zestaw dość łatwo składalny ale niestety ubogi z wieloma uproszczeniami. Sama maszyna bardzo mi się podoba i dlatego chciałem ją mieć w kolekcji. Z dodatków są blaszki Edka do kabiny a pozostałe modyfikacje to głównie własny produkt. Malowany akrylami Gunze. Pierwsza przymiarka do właściwej, plenerowej galerii: Cytuj
Mikele Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 To ja tu czekam na ciąg dalszy w warsztacie a tu galeria Świetnie zdetalowany. Cytuj
zenek65 Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Zawasze miałem słabość do niego - świetny model! Cytuj
Darth_hobbit Napisano 4 Października 2014 Napisano 4 Października 2014 Fakt unikatowa i ciekawa maszyna ! Model sie mi podoba Cytuj
Jacek K Napisano 5 Października 2014 Autor Napisano 5 Października 2014 Zrobiłem jeszcze kilka próbnych fotek przed ostateczną sesją: Cytuj
Jacek K Napisano 26 Października 2014 Autor Napisano 26 Października 2014 Poprawiłem jeszcze kilka detali przy silniku i podwoziu: Cytuj
klondike Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Komora podwozia na fotce wygląda jak byś fotografował prawdziwy samolot .Mam nadzieję że obejrzy to xmald i porówna jakość pracy jego Gothy i Twojej, wtedy będzie wiedział jak dobrze i czysto robi się małe elementy w modelu. W Twojej pracy widać że można. Cytuj
Sławekb Napisano 26 Października 2014 Napisano 26 Października 2014 Muszę stwierdzić,że model robi na mnie wrażenie...świetne te wnęki podwozia jak i silnik....klapy od silnika super....kapitalnie to wygląda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi