Prowler27 Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 Witam Spitfire w zestawowym malowaniu 317sqn. Będę co nieco jeszcze poprawiał brakuje luf u ostatniej parze km-ów i do poprawki figurka. Zdjęcia przekłamują kolory bo photoshop trochę na zmieniał i moje rece z wiecznym parkinsonem Przepraszam za błędy jeśli jakieś są Cytuj
karambolis8 Napisano 23 Lipca 2015 Napisano 23 Lipca 2015 Fajna scenka i Spit też wygląda na fajnie zrobiony. Przydało by się trochę zbliżeń bo w sumie samolot słabo widać. Cytuj
Prowler27 Napisano 24 Lipca 2015 Autor Napisano 24 Lipca 2015 Udało mi się zrobić jakieś bardziej ogarnięte zdjęcia chociaż to nie było łatwe moim aparatem z elektronicznego średniowiecza Zapomniałem dodać że model ma blachy od yahu. model będzie można dokładniej obejrzeć w Łasku Cytuj
Prowler27 Napisano 1 Października 2015 Autor Napisano 1 Października 2015 Przy okazji robienia zdjęć F-14 na sesje zdjęciową załapał się Spitfire:D Wielkie podziękowania dla Pana Wojtka za zrobienie zdjęć Cytuj
sfjontkofski Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Jest naprawdę bardzo ładny, podoba mi się zwłaszcza malowanie - elegancko wycieniowane, świetne kolorystycznie. Ale rzuca się w oczy okropny szew na wydechach, zwłaszcza lewym. No i następnym razem odkurz go przed zdjęciami Cytuj
Sławekb Napisano 9 Października 2015 Napisano 9 Października 2015 Mi też sie podoba.....bardzo przyjemny w odbiorze Cytuj
Ripper1 Napisano 11 Października 2015 Napisano 11 Października 2015 fajny ale na dużych zbliżeniach widać jakiś przykurz i nie wiem czy to wina zdjęcia ale szkło strasznie matowe Cytuj
Prowler27 Napisano 11 Października 2015 Autor Napisano 11 Października 2015 Dziękuję za opinię. Ale rzuca się w oczy okropny szew na wydechach Szef zostawiłem celowo ale w tej skali faktycznie nie powinno go być. fajny ale na dużych zbliżeniach widać jakiś przykurz i nie wiem czy to wina zdjęcia ale szkło strasznie matowe Przykurz spowodowany jest tym że nie mogłem się w tedy dogadać z lakierem bezbarwnym i jest t o jeszcze podsycone przez kurz. Szybka nie jest matowa tylko brudna o d kurzu wcześniej powinienem go odkurzyć przed oddaniem do zrobienia zdjęć Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi