Hammett Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 Witajcie, zapraszam do mojej galerii. Bohaterem jest wspomniany w tytule Ju87 G-2. Model w skali 1:32 wyprodukowany przez firmę Trumpeter. Jest to mój pierwszy ulepek w tej skali, zazwyczaj jest to 1:48. Sam model składało się bardzo dobrze, całość jest naprawdę dobrze spasowana i zdetalowana. Do zestawu dokupiłem błachy Eduarda w celu wzbogacenia kokpitu oraz metalowe lufy. Z modelu jestem w sumie zadowolony, choć parę spraw mogło wyjść lepiej. Teraz trochę się pochwalę, bo te moje wypociny zostały wyróżnione w Krakowie na festiwalu ProModelik. Bardzo dziękuję za tą miłą niespodziankę. Ok, to już nie przynudzam i zapraszam do galerii. Przepraszam za jakość zdjęć. Niestety nadal robione telefonem (robiłem co mogłem). Kilka prób na czarnym tle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BRAVO112 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 dla mnie bomba Zdjecia na ciemnym tle wygladaja lepiej A gdyby tak jakas mala diorame z ludzikiem i jakas beczka po benzynie? Pozdrawiam Bravo112 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baas ArK Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 A gdyby tak jakas mala diorame Mała??? Ja go widziałem na żywo. Uwierz mi to nie będzie mała diorama Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
19robi88 Napisano 17 Października 2016 Share Napisano 17 Października 2016 bardzo fajny choć nie wiem czy fotki takie czy przez to ubrudzenie modelu a może to było zamierzone ale jakoś słabo widoczny wash nitów itp. co nie zmienia faktu ze model super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hammett Napisano 18 Października 2016 Autor Share Napisano 18 Października 2016 A gdyby tak jakas mala diorame Mała??? Ja go widziałem na żywo. Uwierz mi to nie będzie mała diorama Gratulacje Dzięki wielkie za opinie Panowie. Odnośnie dioramy, bardzo chętnie ale warunki mieszkaniowe delikatnie mówiąc ograniczają takie szaleństwo Co do washowania nitów, linii podziału itp. to tak dokładnie miało to wyglądać. Nie lubię modeli przesadnie washowanych. Chodzi o zbyt ciemny wash, dający za duży kontrast. Wtedy w większości modele wyglądają jak kartonówki. Zdjęcia faktycznie nieco zmieniają odbiór, ale jak pisałem były robione telefonem i fotograf ze mnie marny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech Napisano 21 Października 2016 Share Napisano 21 Października 2016 Serdeczne gratulacje - piękny model Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi