Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Kolejna nowość z firmy Tenzan ,

Tutaj zgodnie z prośbą producenta wstawiam tekst na temat modelu oraz sylwetki boczne 3 wersji

Wszystkie inne zapytania o model prosze kierować do producenta ,ja osobiście poza tym tekstem nic więcej nie wiem (nawet nie znam ceny modelu)

Z dniem 23 11 2011 Tenzan rozpoczyna sprzedaż nowego, żywicznego, w skali 1/48 modelu samolotu Gabriel P.VI - P.VIII. Z jednego zestawu można będzie wykonać model jednej z 3 wersji tego samolotu.

Jak zwykle, model żywiczny, zbrojony, zawierajacy kalkę, film i blachę. Kompletny model silnika Mercedes 70 KM, po raz pierwszy wykonany w żywicy - uzupełnia zestaw. W Katowicach, w sobotę i w niedzielę, na zawodach oficjalna prezentacjia i sprzedaż modelu."

Gabriel%252520P.VI%252520dwup%2525C5%252582at%252520300%252520DPI%252520RGB%25252048%252520JPEG.jpg

Gabriel%252520P.VII%252520gornop%2525C5%252582at%252520300%252520DPI%252520RGB%25252048%252520JPEG.jpg

Gabriel%252520P.VIII%252520dolnoplat%252520300%252520DPI%252520RGB%25252048JPEG.jpg

Napisano

Drobnica wygląda bardzo ładnie. Czy zbrojenie w goleniach nie zniekształca odlewu? Kiedy będziesz budował Gabrysia?

Napisano

Raczej nie ,to są stalowe druty ,które ciężko jest zniekształcić .może być problem gdy ten pręt będzie nierówno ,lub krzywo zalany żywicą

Napisano
może być problem gdy ten pręt będzie nierówno ,lub krzywo zalany żywicą

Właśnie takie mam wrażenie, patrząc na zdjęcie.

Napisano

Witam

Mam RWD 10 TENZANA i jest, to coś pięknego, zdecydowanie najlepszy żywiczny model jaki miałem w swoich

łapach.

Czy wiadomo coś, o zapowiadanej Czapli.

Napisano

Witam

Mam RWD 10 TENZANA i jest, to coś pięknego, zdecydowanie najlepszy żywiczny model jaki miałem w swoich

łapach.

Napisano
Witam

łapach.

.. ŚCIŚLE TAJNE przez POUFNE....

• 2 weeks later...
Napisano
Witam

...Czy wiadomo coś, o zapowiadanej Czapli.

W Katowicach padła informacja, że Czapla przyleci na Bytom.

Napisano
Witam

...Czy wiadomo coś, o zapowiadanej Czapli.

W Katowicach padła informacja, że Czapla przyleci na Bytom.

Ale wam sie marzy ..