Super Moderator jawkers Napisano 5 Grudnia 2007 Super Moderator Napisano 5 Grudnia 2007 Witam. Dzisiaj od mojej ukochanej dostałem na Mikołaja taki oto prezent. Model w skali 1:72. Wypraski super prawie bez nadlewek. Kalkomanie posiadają oznaczenia z 4 państw. - CF-18 A, No. 410 Sqdn. Canadian Air Force - F/A - 18c, Swiss Air Force - F/A- -18D VFA-106 U.S. Navy - F/A - 18 c/D Finnish Air Force; Pirkkala 1996 Pudełko. Instrukcja Kalkomania Owiewka Wypraskia A. Wypraska B. Cytuj
Kamil232 Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 Fajny model. I plus za to, że można zrobic wersję dwuosobową, ale chyba linie to ma wypukłe o ile się nie mylę Bo Super Hornet Italerki ma juz wklęsłe, ale ze to nie można zrobic dwuosobowej. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 5 Grudnia 2007 Autor Super Moderator Napisano 5 Grudnia 2007 No tak zapomniałem dodać, linie podziału blach są wypukłe masz racje Kamil. Cytuj
adrgie Napisano 5 Grudnia 2007 Napisano 5 Grudnia 2007 Bardzo fajny model, robiłem go niedawno i większych problemów nie sprawiał. A co do linii to racja - wypukłe, trochę przy szlifach przeszkadzały. Ogólnie na plus. Cytuj
Leszek Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 ... chyba, ze chodzilo ci tylko o kalki i podwieszenia. W sieci obecnie najtanszy F-18D Hornet Marines Hasegawy "in-stock" kosztuje z wysylka 13,5 USD. Niedawno kupowalem F-18C Nawy/Marines Hasegawy do konwersji na F-18A Australia za 15 USD. Podobnie F-18E. Italeri - 13$ ale z kalkami nie do uzytku. Hasegawa 25$ ale z super kalkami na dwa samoloty. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Napisano 2 Stycznia 2008 ... chyba, ze chodzilo ci tylko o kalki i podwieszenia. W sieci obecnie najtanszy F-18D Hornet Marines Hasegawy "in-stock" kosztuje z wysylka 13,5 USD. Niedawno kupowalem F-18C Nawy/Marines Hasegawy do konwersji na F-18A Australia za 15 USD. Podobnie F-18E. Italeri - 13$ ale z kalkami nie do uzytku. Hasegawa 25$ ale z super kalkami na dwa samoloty. Do kogo piszesz Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Napisano 2 Stycznia 2008 Leszek, nierozumiem. W którym poście chodziło mi o kalki i podwieszenia? Cytuj
Leszek Napisano 2 Stycznia 2008 Napisano 2 Stycznia 2008 chyba wyszedł mi jakis "skrót myślowy":-) Chodzi mi tylko o to, że obecnie zakup Horneta 1/72 Italeri jest srednio oplacalny. Chyba, ze chcemy uzyc jego kalek i wyposażenia. Pozdrawiam. Cytuj
Super Moderator jawkers Napisano 2 Stycznia 2008 Autor Super Moderator Napisano 2 Stycznia 2008 Aaaa, teraz to rozumiem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi