Zbyszek Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 W przerwie klejenia munitionschlepera rozpocząłem remont Opla stojącego na mojej półce. Model sklejony dawno temu wyremontowany niestety jest z Airfixa więc nie bawiłem się w nic wspaniałego na pakę położyłem działko flkavierling 20 mm z italeri. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek Mroczkowski Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 A co on się spalił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Października 2008 Autor Share Napisano 29 Października 2008 Bawiłem się w washa jaki efekt sam widzisz powiedzmy że stał obok palącej się stodoły i został zadymiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Mógłbyś sobie darować takie zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Października 2008 Autor Share Napisano 29 Października 2008 O co ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bnk_one Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 o to że nic na nich nie widać i większość jest robiona nie od strony źródła światła, rób zdjęcia mając światło za plecami to będzie coś na nich widać, a nie czarną plamę w kształcie Opla ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TankRed1070 Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Hm... czy to jest stan sprzed remontu czy po? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barcel Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Jakiś taki monochromatyczny ci wyszedł Zrób go na tle szarej pocztówki to może być fajny efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Niestety zdjęcia to tragedia. Równie dobrze mogłoby ich nie być,bo i tak nic nie widać. Zbyszku koneicznie popraw zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Słabe zdjęcia , słabiutki model. Radze przeczytać jakiś temat odnośnie fotografi modeli. Mnóstwo napaćkanego kleju , brak szybek , lufy od działka przypominają bardziej te przeciw pancerne niżeli przeciw lotnicze , w dodatku co się stało z lewą dolną lufą .. ? Efekt washu wogóle Ci nie wyszedł , równie dobrze można rozlać czarną akrylówke na model i będzie podobnie co tu . Jak chcesz sie nauczyć washa to zrób model w dunkelgelb , nałóż wash i dalej drybrushing , najlepiej widać efekt washa na takich jasnych kolorach . Ten model to porażka ale pracuj dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Października 2008 Autor Share Napisano 29 Października 2008 Opel wiele nie pokazuje ponieważ dość stary Airfix więc nie bawiłem się w upiększanie zdjęcia fakt muszę potrenować co do wylotów flaka robiłem kiedyś na nim próby i tak wyszło nie jest to nic wspaniałego ale wole żeby stał sobie taki nisz jakiś złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Opel wiele nie pokazuje ponieważ dość stary Airfix więc nie bawiłem się w upiększanie zdjęcia fakt muszę potrenować co do wylotów flaka robiłem kiedyś na nim próby i tak wyszło nie jest to nic wspaniałego ale wole żeby stał sobie taki nisz jakiś złom To po co pokazywać, jak się Tobie nie chce nawet zrobić dobrych zdjęć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 29 Października 2008 Autor Share Napisano 29 Października 2008 Nie pisze że nie chce mi się robić dobrych zdjęć, jutro dam lepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam juszczak Napisano 29 Października 2008 Share Napisano 29 Października 2008 Jako początkujący nie zrażaj się do modelarstwa,ale próbuj ćwiczyć jak najwięcej .Zepsujesz 10 modeli ale ten 11 będzie zawsze lepszy od poprzednich.Czytaj też na forach o technice,a jest co czytać.Będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi