mnowogro Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Polska 1939, po kampanii wrześniowej niemieckie wojska wykorzystują część sprzętu po Wojsku Polskim. Niektóre pojazdy są przemalowywane w Panzergrau, niektóre pozostawione jeszcze w oryginalnym malowaniu, co nie przeszkadza okupantom dodawać użytecznych elementów jak np. dźwig w tylnej części ciągnika. Zapraszam do oglądania i komentowania: Model robiony prosto z pudełka, liny wykonane z nitki, kolor bazowy nie zgadza się z prawdziwym polskim zielonym, ale to może poprawię przy następnym modelu. Jeśli ktoś chciałby sobie sprawić taki modelik, to proponuje zamienić gąsienice gumowe na plastikowe wypuszczone przez UM - są znacznie ładniejsze. Kilka dodatkowych zdjęć w galerii w picasie: http://picasaweb.google.pl/mnowogro/C7PSerduszkoCapturedMirage172# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Bardzo ciekawa konstrukcja. Świetnie się prezentuje Twój modelik. Tym bardziej jestem pełen podziwu, bo to "karłowata" skala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rollingstones Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 bardzo fajny szkrabik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbyszek Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Fajne cacko ale lepsze było by w malowaniu niemieckim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mnowogro Napisano 2 Listopada 2008 Autor Share Napisano 2 Listopada 2008 Dziękuję za komentarze, Sporo baboli popełniłem przy tym woziku, ale wart jest on odrobiny czasu, gdyż prosto z pudełka można zrobić wóz z wieloma szczegółami. Było kilka Klar i innych w niemieckim malowaniu, ale jeszcze w necie nie znalazłem innego "Serduszka". Ciekaw jestem jak wam się podoba odcień zieleni, który przebija z fotografii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 2 Listopada 2008 Share Napisano 2 Listopada 2008 Bardzo ładny modelik. Gąsienice wyglądają średnio, ale sam wspomniałeś, że możnaby je wymienić. Ogólnie bardzo pozytywnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi