elefantes Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Czołg nr 3 w mojej karierze modelarskiej to M48 Patton w skali 1:35 z Tamiya plus kilka dodatków typu kanistry, beczki, plecaki i jeden ludzik z Dragona. Model ogromny (prawie jak dwa Shermany), sklejał się idealnie. Troszkę miałem powichrowane gąsienice i to był jego największy chyba minus, ale mimo to jestem z modelu b. zadowolony. Wykonanie może nie najwyższych lotów, ale jak na mój gust to jest OK Wszystko malowane pędzlem, oczywiście humbrolami. Model pokryty lakierem bezbarwnym Revella i już się tak nie świeci jak mój poprzednik mam nadzieję. pozdr. Cytuj
ŁukaszW Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Jestem pod wrażeniem brawo wreszcie coś z Namu sam sklejam m60 ( w sumie to jest M48 ale z wanna m60) ten to jest kolos wiekszy od PiBBeRa Cytuj
peter Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 Błędów z Twojej winy jakiś rzucających sie w oczy nie widzę, czyli mocna 4 + Jestem pod wrażeniem brawo wreszcie coś z Namu sam sklejam m60 ( w sumie to jest M48 ale z wanna m60) ten to jest kolos wiekszy od PiBBeRa Jak zagłosujesz w ankiecie na projekt "Wojny na Dalekim Wschodzie w XX w." to też zrobię coś z Wietnamu Już w pudełku się kisi a blachy do odbioru Cytuj
dweler Napisano 3 Marca 2009 Napisano 3 Marca 2009 bardzo fajnie ci wyszedl,podoba mi sie nieprzesadzone obrzucenie gratmi.no moze troche za czysty ale to moje drugowojenne zboczenie tak ze git Cytuj
Maczetov Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Zawalisty model az sie chce na niego patrzec :P ____________________ na warsztacie: Jeep Willis 1:35 Italeri 55% M4-A1 Sherman 1:35 Italeri 1% Cytuj
Mirek66 Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Ładnie wykonany i wyolejowany nie wiem tylko czy to wina zdjęć czy trochę za mocno się błyszczy a może tylko dla mnie .Ładny . Cytuj
Kacperek315 Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Bardzo ładny model. Mam podobny tylko, że w skali 1/72. Zapewne Twój model będzie mi służył jak materiał pomocniczy, więc z jednej strony dzięki wielkie. Cytuj
Tomek Mroczkowski Napisano 7 Marca 2009 Napisano 7 Marca 2009 Ładny, troszkę świecie, ale to szczegół Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi