Roobert Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 + dwa hummery kiedyś pokazywane W takim zestawie lepiej się prezentuje. Model Dragona w skali 1:72. Przyjemnie się skleja i nie ma większych problemów z montażem. Dla mniej doświadczonych pewną barierą może być dość przepełniona rysunkami instrukcja . Dużo szczegółów pojazdu powoduje, że rysunki staja się plątaniną kresek i kółek. Ale powolny montaż i trzymanie się swojej wersji wozu pomoże dobrze skleić. Do rzeczy. Zdjęcia w galerii może przypominają prowizorkę i niektórzy pomyślą, ze niepotrzebnie wcisnąłem inne modele ale tak sobie wymyśliłem . Fotografując wpadłem na pomysł zrobienia podstawki i wykorzystania w niej tych HMMWV. Ale zanim ja pokaże na forum to może minąć z miesiąc lub dwa (trzeba zdobyć zestaw figurek aby wypaliło). Same Hummery były pokazywane w konkursie "Barwy forum". mały edit, link do warsztatu: viewtopic.php?t=13627 Zdjęcia: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bathonuk Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 fajny ten bradley:D czekam na podstawke. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek14147 Napisano 12 Kwietnia 2009 Share Napisano 12 Kwietnia 2009 Ładny. Aż nabrałem chęci na jakiś współczesny sprzęt. Pozostaje mi czkać na koniec dioramki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi