kapral Napisano 9 Września 2010 Napisano 9 Września 2010 Witam wszystkich. To mój świeżo skończony model. Z takich oto składników: Poskładałem taki produkt finalny: Jak wyszło oceńcie sami. Cytuj
dr.Watson Napisano 9 Września 2010 Napisano 9 Września 2010 Super model, Super podstawka. Szlauch z cieknącą wodą powala. Uważam że Naprawdę świetne wykonanie, całości. Gratuluję pomysłu. Ps. sugerowałeś się jakąś fotą, że taki pomysł? Cytuj
Yarret Napisano 9 Września 2010 Napisano 9 Września 2010 Witam! Bardzo mi się podoba! Jak, z czego zrobiłeś podłoże? Cytuj
kapral Napisano 9 Września 2010 Autor Napisano 9 Września 2010 Dziękuję za pierwsze opinie. dr.watson, nie, to nie na podstawie jakiegoś zdjęcia. Po prostu sięgnąłem do wspomnień z okresu służby wojskowej. Nieraz widziałem jak pancerni myli maszyny po powrocie z poligonu. Oczywiście wtedy nie T-72, ale T-55. Yarret, podłoże zrobione z płyty kartonowo-gipsowej. Zerwany papier i obróbka cienkim śrubokrętem i pilnikiem. Potem akwarelka i pigmenty i gotowe. Cytuj
dr.Watson Napisano 9 Września 2010 Napisano 9 Września 2010 Naprawdę rewelacja, coś zupełnie nowego, innego. Chodzi mi o całość z podstawką Cytuj
yar75 Napisano 11 Września 2010 Napisano 11 Września 2010 Widziałem ten model na wystawie w Jaworznie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi