morfeusz_76 Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Witam Przedstawiam szanownym kolegom wyniki mojej pracy. To mój trzeci model a zarazem pierwszy pomalowany przy pomocy aerografu. Zestaw pochodzi ze"stajni" Tamiya. Sklejało się go całkiem przyjemnie mimo ze nie jest to najnowszy już produkt. Zapraszam do oglądania i oczywiście oceny- na której najbardziej mi zależy. created by picasa2html.com Cytuj
adam juszczak Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Pierwszy raz?Gratulacje. Cytuj
Panzer4 Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Noooo.... tylko chłop w letnim mundurze, wśród wiosennej niemal zieleni maluje pojazd zmywalnym kamuflażem zimowym??? Cytuj
FAZZY_bez_humoru Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 nie bardzo rozumiem przedstawioną sytuację.. od razu pojawiło się pytanie "po co?" może lepiej by wyglądała podstawka pokryta lekkim śniegiem.. albo szronem.. i wojakowi dać jakąś główkę w zimowej czapce? pierwszy śnieg - zmiana maskowania.. tylko trochę dziwna lokalizacja do przeprowadzenia takiej operacji.. pojazd jak najbardziej na plus.. pomaluj druty.. no i Panzer4 był pierwszy Cytuj
dr.Watson Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Pomaluj przewody. Pojazd super. dla mnie bomba Przewody na czarno oczywiście. Cytuj
morfeusz_76 Napisano 6 Października 2010 Autor Napisano 6 Października 2010 hm...słowa krytyki przyjąłem do wiadomości i postaram się coś z tym zrobić:(.. jeśli chodzi o chłopka to taki był w zestawie i może rzeczywiście nie przemyślałem tego" scenariusza" do końca...dzięki za naprowadzenie mnie na właściwe tory:)...nie robiłem jeszcze nic w zimowej scenerii i może trochę chciałem tego uniknąć i naiwnie sądziłem ze umknie to waszej uwadze...hiiihh Cytuj
Maciej56 Napisano 6 Października 2010 Napisano 6 Października 2010 Pomijając sytuację malowanie kamo wiosną to pojazd fajnie zrobiony mi się podoba.Gratuluję. Ile czasu go robileś? Cytuj
morfeusz_76 Napisano 7 Października 2010 Autor Napisano 7 Października 2010 Zważywszy ze nie miałem zbytnio czasu to zajęło mi to jakiś miesiąc może trochę dłużej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi