adamkijak Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Bez wiekszych przerobek i proba modulacji kolorystycznej. Zasadniczo w zaleznosci od kata zdjecia jestem albo zadowolony, albo nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Witam! Też pięknie, ale Chieftain bardziej mi się podoba. Oba modele super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cesarz Napisano 24 Grudnia 2010 Share Napisano 24 Grudnia 2010 Świetny i nie przeszkadza mi nawet, że czyściutki, duże brawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bearcat Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 A szkła peryskopów to Kolega z czego wykonał? Może za bardzo się odznaczają ale są fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 25 Grudnia 2010 Share Napisano 25 Grudnia 2010 Wykonanie ładne i schludne, aczkolwiek sam model trochę ponury... taki mało świąteczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi