Tysiuniek Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 (edytowane) Model zrobiony praktycznie "z niczego". Podstawą był stary model Academy, poza podestem strzelca brak blaszek. Tworzywo, druty itp. Edytowane 7 Czerwca 2011 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Bomba! moim zdaniem koła wyglądają trochę nie realnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 Właśnie takie koła są w oryginale (oraz fotele).Tak, mniej więcej, wygląda prawdziwy pojazd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubisz Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Akrylowi chodziło raczej o brudzenie kół. Jeszcze raz gratuluję udanego modelu. Oprócz uwag z forum Humvee zauważyłem kolejny drobiazg, który możesz łatwo poprawić - na białych polach nad kołami i pod wlewem paliwa brakuje napisów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tysiuniek Napisano 7 Czerwca 2011 Autor Share Napisano 7 Czerwca 2011 Acha, chyba że tak...Dzięki Kuba za dobre słowo. Masz rację, zapomniałem o tych napisach. Będą z pewnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 7 Czerwca 2011 Share Napisano 7 Czerwca 2011 Tak chodziło mi o brudzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 8 Czerwca 2011 Share Napisano 8 Czerwca 2011 Poza wspomnianym brudzeniem kół, Twój Izraelczyk robi naprawdę dobre wrażenie. Gratuluję i pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi