Pablo G. Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Model Tamiya z blachami Eduarda. Model ma już swoje lata, najwiekszym mankamentem są opony, u mnie pękły w kilku miejscach już po sklejeniu, są nie malowane jedynie przybrudzone. A wygląd oceńcie sami ;) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Miałem kiedyś ten sam model, i te same kłopoty z oponami wiem że są żywiczne koła, po za tym podoba malowanie, zużycie jednym słowem (oprócz opon) fajny model! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 25 Października 2011 Share Napisano 25 Października 2011 Model ładny tylko lepsze (jaśniejsze) zdjęcia by się przydały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Witam Przyłączam się do opinii przedmówcy. Postaraj się o lepsze zdjęcia, szczególnie tego modelu, który wydaje mi się najciekawszy z całej zaprezentowanej przez Ciebie serii. Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil83 Napisano 26 Października 2011 Share Napisano 26 Października 2011 Ładny modelik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eljazz Napisano 6 Listopada 2011 Share Napisano 6 Listopada 2011 To było tak dawno! O ile mnie pamięć nie myli to albo" Ironside "albo" Acurate Armour" ceny nie wiem ponieważ robiłem ten model do muzeum w Toruniu, ito oni ponosili koszty. pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi