michal0281 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Witam wszystkich! Model jest z dragona, trafi wkrotce na makietke, ale mysle ze sam w galerii tez moze wyladowac :-) Nie bylo wiekszych klopotow, pod sam koniec niestety troche model zrabalem, dalem mgielke z kursk earth(AK) bo wydawaly mi sie troche kolory za ostre, no i przesadzilem. No juz tak zostanie, mam nauczke ze ostatnie wykonczeniowe prace robi sie przy swietle dziennym, a nie o 3 w nocy, a tak to wyglada: Zdjecia wyszly slabo, zrobilem z 60, wybralem te najbardziej wyrazne. Dziwne , ale przy dziennym swietle zdjecia wychodza mi gorsze niz przy 100%sztucznym swietle. Postaram sie zrobic i wstawic jeszcze raz wieczorem. ps czekam na Wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 No to zapowiedziane poprawione zdjecia (chyba trzeba bedzie kupic nowy-lepszy aparat) Jako dodatek do tych zdjec przyszly sasiad na makietce, czyli half-track Miejscami wyszedl za ciemny, staralem sie to w miare mozliwosci rozjasnic, jakies dodatki jeszcze na niego pewnie trafia, ale to dopiero na makietce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolek17 Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 W Niemcu kamo ,nawet ładne ujdzie w tłoku (jako styl malunku),ale czy kolor żółty nie powinien być trochę jaśniejszy ? Co do Alianta ,"strasznie ciemny". Plusem jest bardzo "miłe dla oka" błoto na pojazdach. Aliant jakiej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 5 Lutego 2012 Share Napisano 5 Lutego 2012 Fajne, choć ten niemiec faktycznie trochę za ciemny.Wydaje mi się, że siatka jest trochę za jasna. A z czego ją robiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal0281 Napisano 5 Lutego 2012 Autor Share Napisano 5 Lutego 2012 Siatka od verlindena, a to jej firmowy kolor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi