Twitch Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Witam To by było na tyle przy pracy z Kingiem... pozostawia wiele do życzenia ale najważniejsze że mi się podoba. Co nie znaczy że nie chciałbym poznać waszej opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Kicia ogólnie daje radę(ja swojego skopalem[idzie na wrak]) można się przyczepić do dziwnego ukladu plam(góra wieży jakaś taka pusta),postaraj się ubrudzić konar w miejscach jego(ulamań)chyba że tak miało być i co to jest to białe.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twitch Napisano 27 Marca 2012 Autor Share Napisano 27 Marca 2012 co to jest to białe Białe to są kamyczki które zapomniałem przybrudzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Trochę ich dużo ale jak powiedzialem całościowo daje radę sam pewnie lepiej bym nie zrobił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Jest dobrze. Przydałoby się go może przypudrować pigmentami, ale to już jak kto woli. Fajnie że w końcu go skończyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jask33 Napisano 27 Marca 2012 Share Napisano 27 Marca 2012 Ogólnie extra ( nie licząc tych kamyczków). Aleee (zawsze jest jakieś ale). Przypudruj fryckom czupryny jaśniej , ciemniej bo takie coś klony czy jak No i może troszke zardzewić liny? A i zestaw do czyszczenia lufy to raczej był z drewna z metalowymi okuciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisyzrk Napisano 28 Marca 2012 Share Napisano 28 Marca 2012 Bardzo ładny Tygrys Królewski. Ja swojego złożyłem w 99% mam nadzieje że równie dobrze mi wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi