Erni Napisano 3 Maja 2012 Share Napisano 3 Maja 2012 Model Trumpetera malowany gunze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Jako kompletny laik z nowoczesnego sprzętu powiem, że całkiem ładnie wymalowany. Nie wiem jednak czemu opony też na zielono pomaziałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erni Napisano 4 Maja 2012 Autor Share Napisano 4 Maja 2012 Te opony sa normalnie wymalowane tylko tak na zdjeciach wyszło. One sa w zestawie gumowe i je tylko matowiłem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 4 Maja 2012 Share Napisano 4 Maja 2012 Mniam stryker Fajny chociaz jak dla mnie za czysty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi