Milan Mynar Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 W tej chwili myślę, że model jest zakończony. Może w przyszłości dodam jakyś ladunek i kilka figurek. Ale to jest znacznie odlegla przyslośc. Oto są zdjęcia artykulu, który pisalem o budowie tego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 20 Maja 2012 Share Napisano 20 Maja 2012 Bardzo ładny, tylko ten dach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral Napisano 21 Maja 2012 Share Napisano 21 Maja 2012 Wygląda, że ładny, ale z takich zdjęć trudno powiedzieć więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pankot13 Napisano 23 Maja 2012 Share Napisano 23 Maja 2012 Przydały by się fotki pstryknięte z bliższej odległości. Model na nie zasługuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafał Lebioda Napisano 27 Maja 2012 Share Napisano 27 Maja 2012 złożyłem go ostatnio - efektowny model. Twoje wykonanie podoba mi się. Może faktycznie brezent kabiny wymaga dopracowania, ale jak zwykle - kwestia gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi