MarJa Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 WHIPPET 1:72 - mój mały chart, niestety już nie mój :( Zapraszam do oglądania i komentowania. I zdjęcie zbiorowe moich innych 72-jek na naszym Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Świetnie oddane ślady eksploatacji. Bardzo ładne, klimatyczne zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michaił Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Ładnie pomalowany, wycieniowany, ślady eksploatacji są. Do tego nie można zapomnieć, że jest to 1:72. Po zobaczeniu ostatniego zdjęcia byłem pewien, że to 1:35 - fajna kolekcja. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 24 Maja 2012 Share Napisano 24 Maja 2012 Bardzo ładnie ci te 72-ki wychodzą. Można naprawdę pomylić z 35. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 Dziękuję za miłe słowa. Ostatnio przechodzę kryzys twórczy, ponieważ nie potrafię się zdecydować jaki następny model zbudować. Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dumapolski Napisano 26 Maja 2012 Share Napisano 26 Maja 2012 Super pojazdy. Masz talent do śladów eksploatacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MarJa Napisano 26 Maja 2012 Autor Share Napisano 26 Maja 2012 No to nic mi nie pozostaje, tylko zbudować jakiś pojazd ze znikomymi śladami eksploatacji, z naciskiem na wydobycie innych talentów - już zacząłem! Dziękuję i pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi