reggy Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Witam, Na tym modelu po raz pierwszy testowałem zimowe kamo. Efekty jakie są - każdy widzi. Podstawka jest wciąż na warsztacie, a chciałem skorzystać z jakotakich warunków świetlnych żeby zrobić parę fotek (ciemne dni ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baldigozz Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Staram się nie wypowiadać o maluchach, bo się na tej skali nie znam ale ten jest doprawdy uroczy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pafek Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 Malowanie świetne, tylko te drzewka na podstawce....hmmm.. to mają być ee.. iglaki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 No model jak to zwykle w twoim wykonaniu bywa piękny i to zimowe camo cudeńko A to "czarne" to brud nie Według mnie powinien on być bardziej zbliżony do brązowego , chyba, że cały czas po czarnoziemiach jeździ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SmokHaosu Napisano 29 Czerwca 2007 Share Napisano 29 Czerwca 2007 malowanie cudenko, robie teraz tigera ktory bedzie na zimowo rowniez. tylko poki co brudzing na podwoziu ma inny kolor jak podstawaka, ale jak rozumiem to sie zmieni z racji dopracowania podstawki. tylko te drzewak, to jest mech? ale chyba tez do zmiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
reggy Napisano 29 Czerwca 2007 Autor Share Napisano 29 Czerwca 2007 Dzięki za sugestie brudzenia podwozia! Rzeczywiście muszę je ubrązowić Okopcę też lufę bo razi taka biała. A drzewka to koperek. Skręcę może coś z drutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil232 Napisano 30 Czerwca 2007 Share Napisano 30 Czerwca 2007 Co do drzewek to dobry jest szczaw ja kiedys w zamierzchłtych czasach chciałem robić dioramke, to jako drzewka wziąłem własnie szczaw. Akurat teraz kwitnie, wyrastają z niego takie długie badyle z nasionami na końcu. Nasiona wyglądają jak liście. Ale jak wysuszysz to nasiona odpadną a łodyga wygląda jak topola tyle że pomniejszona. Mówie Wam szczaw wymiata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi