Pablo G. Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Witam, Szczęśliwego Nowego Roku. Chciałbym Wam zaprezętować mój najnowszy model, jest to Jagdtiger dragona #6285. Postanowiłem spróbować sił z żimowym malowaniem, a oto efekt: wszelkie opinie mile widziane, życzę miłego oglądania. Paweł Cytuj
dakota74 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Bardzo ładny. Gratulacje! Szczęśliwego Nowego Roku! Cytuj
wojtas Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Model super az prosi sie o jakas blotnista chociaz podstawke,bez fajerwerkow ale z blotem. Cytuj
KAMIL90 Napisano 1 Stycznia 2013 Napisano 1 Stycznia 2013 Model prezentuje się naprawdę bardzo dobrze. Cytuj
Tremac Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Mnie sie podoba sam kombinuje teraz Jagdtigerka tylko troszke mniejszego. Cytuj
Gość Napisano 4 Stycznia 2013 Napisano 4 Stycznia 2013 Łoo... Nigdy Jagdtiger mi się szczególnie nie podobał, ale chyba zmienię zdanie. Trafiłeś w mój gust kolego. Cytuj
waldeczek Napisano 5 Stycznia 2013 Napisano 5 Stycznia 2013 Maszyna wyszła świetnie:) Bardzo dobrze poradziłeś sobie z zimowym kamo... Musisz popracować nad błoceniem na pewno można zrobić to lepiej... Poza tym świetne zdjęcia... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi