makinen Napisano 28 Maja 2013 Napisano 28 Maja 2013 Zestaw "Zvezda", koła Panzer Art. Wrażenia- spodziewałem się gorszego badziewia, choć do "jakości" Italeri jestem przyzwyczajony. Miła odskocznia od ławeczek w cargo i montowania zestawów BFT w nowszych wersjach . Wnętrze zamknięte, wyposażenie wieży w środku zbudowane od podstaw. Chętnie zbudowałbym drugi taki pojazd w późniejszej wersji w malowaniu z konfliktu na Bałkanach przykładając się jeszcze bardziej do kabiny i detalowania wieży- może wyjść super efektowny model. Kilka babolików pewnie jest, nadal uczę się stosować wash (kiedyś trzeba się będzie wreszcie nauczyć i przestać to pisać). Fotosy: Cytuj
Berni Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 Witam, model robi bardzo pozytywne wrażenie. U mnie leży na półce tyle że z Itki. I czeka. Może się doczeka... Dzięki Twojej galerii. Pozdrawiam. Cytuj
bazylms Napisano 9 Czerwca 2013 Napisano 9 Czerwca 2013 ładny model, może jedynie wash troszkę mocniejszy by mu się przydał Cytuj
imek46 Napisano 10 Czerwca 2013 Napisano 10 Czerwca 2013 A czy musi być ubabrany po sam dach. Bardzo ładnie zrobiony model. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi