hiwis Napisano 14 Lutego 2014 Share Napisano 14 Lutego 2014 Witam. Z dwóch zestawów Zvezdy taki oto improwizowany pojazd. Z brudzeniem wstrzymuję się do czasu wymyślenia jakiejś podstawki. Dziękuję za uwagę - wszelkie komentarze mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArtMac Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Pomysł na model bombowy, tylko ... po diabła ty go tak obiłeś z farby?? Czołgi nie były malowane plakatówkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Świetny pomysł tylko jak to nazwiesz? Prowizoryczny flakpanzer? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gumowy01 Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Zamysł super. Fakt teciak wyszedł na masakrycznie styranego, ale całość przyjemna dla oka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Zdjęcia średnie, za dużo obdrapań. Flak to zestaw do gry? Tak z ciekawości się pytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Flakanzer (flak) to Niemickie działo plot. (przeciwlotnicze) Flak możesz spotkać w nazwach dział altyleryjskich i niektórych dział ppanc. (przeciwpanzerne), a także w działach plot. Ciekawostka: Flak to skrót od Flugabwehrkanone. Flak to znaczy: działo. Wszystko jasne? To nie gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiwis Napisano 15 Lutego 2014 Autor Share Napisano 15 Lutego 2014 Taki był zamysł miał być "masakrycznie styrany" (testy), a w warunkach wojennych farba może odłazić na rozmaite sposoby zwłaszcza jak się "polowo" maluje byle czym i byle jak - coś nowego testowałem, z testów jestem zadowolony z modelu już mniej, może jak dostanie jakiś grunt pod gąsienice będzie się lepiej prezentował. Flak to zestaw do gry? Tak - ZVEZDA 6117 - niby "do złożenia bez użycia kleju" - teoretycznie do "Art of tactic" ale w "72" większość figurek i broni ciężkiej robią pod ten system. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
POLAKKK Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Mam tego flaka, ciężko go złożyć nie uszkadzając go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
killerkk Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 A mi się przypomnieli pancerni i pies, gdy pocisk oderwał im więżę i wlecieli do siana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
error.exe Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Model szyszunia..podoba sie i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 15 Lutego 2014 Share Napisano 15 Lutego 2014 Ja bym powiedział ze może tych obić nie jest za dużo ale są za duże. Ciekawy model i ogólnie ładnie zrobiony, szczególnie ze to 1/72 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi