KAMIL90 Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Model uważam za skończony , brudzony chemią Ak i Miga. Wiem jak zawszę przesadziłem z brudzeniem ale co zrobię takie modele mi się podobają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KrzychuP Napisano 27 Czerwca 2014 Share Napisano 27 Czerwca 2014 Tak to model fajny ,tylko czemu koła lewitują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fenek Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 bardzo fajnie wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazylms Napisano 30 Czerwca 2014 Share Napisano 30 Czerwca 2014 Zawieszenie troszkę słabo - lewitujące koła i trochę monotony kolor brudzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KAMIL90 Napisano 30 Czerwca 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwca 2014 Zawieszenie troszkę słabo - lewitujące koła i trochę monotony kolor brudzenia. Dzięki za opinie , koła już poprawiłem . A co do koloru błota to chciałem uzyskać efekt mokrego błota . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi