Daz Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 Model bardzo prosty, i kiepski w wykonaniu jako baza, bo to produkt Italeri, dlatego też efekt finalny nie rzuca na kolana , ale jest to model który otrzymałem gratis, od sklepu, więc go wykonałem "na szybko" Kubelwagen w skali 1:35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
7urgen Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 Może nie tyle w kwestii modelu czy wykonania czy nawet merytoryki, raczej żeby nikt babola w przyszłości nie strzelił. Ten typ radiostacji nie działałby w ogóle w takiej konfiguracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 2 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 2 Grudnia 2015 zamysł był taki że ona sobie tylko tam leży, lub jest przewożona, a nie służy do użycia w trakcie jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stojkovic Napisano 2 Grudnia 2015 Share Napisano 2 Grudnia 2015 Model wykonany przyzwoicie. Nie dawaj roweru, bo w takim układzie przy hamowaniu urwałby głowę kierowcy. Szkoda, ze zdjęcia trochę słabe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daz Napisano 3 Grudnia 2015 Autor Share Napisano 3 Grudnia 2015 Ten rower to tak przy okazji podrzucilem tam do zdjeć, nie jest integralna częścią koncepcji a co do zdjeć masz racje i muszę pomyśleć jak to poprawć, bo te jak i pozostałe zreszta sa robione iphonem, mam tez nikona lustrzankę ale jak nim robię to wychodzi dziwne skupienie pojedynczych elementów i kolorystyka która mi sie nie podoba, takie jak by "żółte" zdjęcia wychodzą, pewnie wychwytywać jakaś barwę światła. Zastanawiałem sie nad kupnem czegoś pośredniego czyli jakiegoś małego ale dobrego aparatu, z dobrym zoomem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam .B Napisano 3 Grudnia 2015 Share Napisano 3 Grudnia 2015 Sam bym się pokusił o ponowne wykonanie składanego dachu od podstaw, bo zestawowy śmiesznie wygląda. Ale całość bardzo w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi