empit Napisano 22 Stycznia 2016 Napisano 22 Stycznia 2016 Popełniłem też tego mastodonta. I zachciało mi się zrobić go w zimowym malowaniu. Cytuj
jonathan Napisano 22 Stycznia 2016 Napisano 22 Stycznia 2016 Widzę że popełniłeś ten sam błąd co ja przy budowaniu ISU-152. Ta zimowa farba nie odpadała, ona się zmywała i lekko ścierała. Możesz spróbować maznąć ten model jeszcze np Migiem White Washable... Po nałożeniu farby aerografem, po minucie ścieraj ją pędzelkiem namoczonym w wodzie... Cytuj
empit Napisano 22 Stycznia 2016 Autor Napisano 22 Stycznia 2016 Dzięki, Model robiony dawno, ale popróbuję nowych technik. A jak nie wyjdzie, to zawsze można przemalować. Właśnie tak robię obecnie z T-35 z ICM-u. Cytuj
jonathan Napisano 22 Stycznia 2016 Napisano 22 Stycznia 2016 Jak coś to do ciepłej wody z kretem... i jazda od nowa ;] Cytuj
bazylms Napisano 22 Stycznia 2016 Napisano 22 Stycznia 2016 Ten model niestety w takim malowaniu słabo wygląda - do poprawki. Cytuj
empit Napisano 17 Lutego 2016 Autor Napisano 17 Lutego 2016 Troszkę popracowałem nad "zimowaniem". Jeszcze tylko dodam troszkę obić i pigmentów. Mam nadzieję, że teraz wygląda troszkę lepiej. Proszę o opinie. Cytuj
empit Napisano 25 Kwietnia 2016 Autor Napisano 25 Kwietnia 2016 Kilka fotek na białym tle robionych na wolnym powietrzu w naturalnym świetle. Bałem się, że model będzie się zlewał z tłem. Jednak chyba pozostanę tylko przy białym brystolu. Proszę o opinie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi