erolo2000 Napisano 4 Marca 2016 Share Napisano 4 Marca 2016 Witam Waszmościów po lekkiej pauzie . Temat Polaków na froncie wschodnim w sumie IS-em 2 zakończony. Przyszedł czas na Front Zachodni. Na pierwszy rzut poszedł Maczkowy ulubieniec Cromwell. Model w sumie nieźle odwzorowany i dobrze spasowany jak to u Revella . Zajął mi 15 godzinek. Malowany pędzlami . Kolor na fotach minimalnie mniej zielony od rzeczywistego. Przydział : 3ci Szwadron 10ty Pułk Strzelców Konnych - Francja sierpień 1944. Po malowaniu I Gotowy: Następny w kolejce M4A1(76) KITUŚ II Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marioba Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Śliczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
taltos1 Napisano 5 Marca 2016 Share Napisano 5 Marca 2016 Dobra robota, podoba mi się Jeszcze jakby fotki były większe to byłoby super. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erolo2000 Napisano 5 Marca 2016 Autor Share Napisano 5 Marca 2016 Wreszcie jakieś komenty Dzięki za miły odbiór . Ach te fotki - cieszyć się należy ,że modele na wykładzinie jak to za dawnych czasów bywało nie pozują do nich . Jutro start z Kitusiem , będzie sie działo bo model ,że tak powiem konkretnie ubogi w pudełku ,ale Dragona nie znalazłem nigdzie to i Z Revelem przyjdzie sie zmierzyć dosztukować to i owo, a i coś tam ująć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi