empit Napisano 6 Marca 2016 Share Napisano 6 Marca 2016 Model BTR-60. Malowanie Piechoty Morskiej Armii Radzieckiej. Model Trumpetera, malowanie Pactra. Zapraszam do oglądania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imek46 Napisano 10 Marca 2016 Share Napisano 10 Marca 2016 Myślę że na niebieskim tle prezentuje się lepiej. Wyszedł ci całkiem fajny model transportera bez dachu. A zwłaszcza deski wg mnie są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gerd Napisano 11 Marca 2016 Share Napisano 11 Marca 2016 Może podstawkę, albo figurkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
empit Napisano 23 Kwietnia 2016 Autor Share Napisano 23 Kwietnia 2016 Niestety, z powodu braku czasu raczej nierealne. Mam zbyt wiele modeli w poczekalni (około 60) i raczej nie przewiduję zaludniania pojazdów. ale może kiedyś... może mój wnuk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi