MWALLO Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Model prawie gotowy- foto poglądowe. "Esdek" Tamiya z blachami Eduard, PAK żywica -Verlinden. Pozdrawiam Michał Cytuj
Wladek Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Jestem pierwszy Zapowiada się świetny model Czy mógłbyś powiedzieć coś więcej o kamuflażu ciągnika ? Powodzenia w dalszej budowie Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 1 Marca 2008 Napisano 1 Marca 2008 Trochę wiem na temat broni pancernej z II wś, ale mam pytanie czy ten pojazd nazywano Flakenvering czy coś takiego? Cytuj
MWALLO Napisano 1 Marca 2008 Autor Napisano 1 Marca 2008 Pełna nazwa to Sd.Kfz. 7/1 20mm FLAKVIERLING. Pozdrawiam Michał Cytuj
Aleks Kornafel Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Dzięki za info, siedzę bardziej w alianckich klimatach... Cytuj
JŚ Napisano 2 Marca 2008 Napisano 2 Marca 2008 Bardzo ładny pojazd, ciekawe kamo na ciągniku. Super wykonana armata Panzerabwehrkanone - dobrze, że nie naniosłeś za dużo śladow eksploatacji, dzięki temu wygląda ciekawie, a nie jest nadmiernie styrana. Gratulacje. Pozdrawiam, Kuba Cytuj
Patterson Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Bardzo dobre malowanie, zwłaszcza armatka wpada w oko Cytuj
Pafica Napisano 7 Marca 2008 Napisano 7 Marca 2008 Armata wprost idealna, nic bym nie poprawiał. Ale za zdjęciami to się nie wysiliłeś.. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi