Przemo1CK Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Witam ! Oto mój ostatni model który wykonałem jako kawaler Horch to Tamiya, reflektor AFV, a przyczepka to moja konstrukcja wzorwana na przyczepce firmy Plusmodel, czyli Heavy Power Generator A. Pozdrawiam Przemo Cytuj
Grzegorz Napisano 8 Kwietnia 2008 Napisano 8 Kwietnia 2008 Masz talent do oryginalnych pomysłów... Klasa... Cytuj
imek46 Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Witam ! Oto mój ostatni model który wykonałem jako kawaler Horch to Tamiya, reflektor AFV, a przyczepka to moja konstrukcja wzorwana na przyczepce firmy Plusmodel, czyli Heavy Power Generator A. Pozdrawiam Przemo To teraz rozumiem dlaczego w tempie ekspresowym wypuszczasz sowje modele. Żonka może zabronić modelowania. A tak na serio to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Wybieramy się ze Staszkiem na zawody na Węgry. Pozdrawiam I.Z. Cytuj
Przemo1CK Napisano 9 Kwietnia 2008 Autor Napisano 9 Kwietnia 2008 A tak na serio to wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Dzięki serdeczne ! Wybieramy się ze Staszkiem na zawody na Węgry. Bardzo się w tym roku chciałem wybrać... w tym momencie mogę tylko powtórzyć słowa, które wypowiedziałem rok temu : "może za rok..." Szerokiej drogi no i wygranej życzę !! Pozdrawiam Przemo Cytuj
Maciek92 Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Świetny model i plus za orginalny pomysł Cytuj
czak45 Napisano 9 Kwietnia 2008 Napisano 9 Kwietnia 2008 Chyba najlepszyz twoich modeli jakie widzialem. Ladne camo, zakurzenie realistyczne i obic mniej jak zwykle, chociaz nadal wymagaja one wiekszego przemyslenia wg. mnie. Podobaja mi sie te male ryski, wieksze plamy nie bardzo. A i fotki coraz lepsze. Pozdrawiam i wszystkiego naj. Ps. Dlaczego rejstracja jest zamazana i godlo na drzwiach? Cytuj
Jendrass1 Napisano 10 Kwietnia 2008 Napisano 10 Kwietnia 2008 Klasa, podoba mi się taki Horch w wersji Uhu aż chciałbym takim pojeździć. Gratulacje za nieszablonowość. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi