stroju Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Na wstępie przepraszam za beznadziejne zdjęcia ale właśnie skończyłem i szybko chciałem go pokazać a mam tylko aparat z komórki (i to tylko wieczorami ) może kiedyś wyjdę na słońce i będzie może lepiej. Do rzeczy: Po długich poszukiwaniach nareszcie znalazłem te sympatyczny modelik Sklejało się prosto choć niektóre części były słabo spasowane (głównie kabina i części o skomplikowanej geometrii) no ale za taką cenę to można dużo wybaczyć. Malowanie jest z instrukcji malowane aerografem z ręki (choć z czarnymi szlaczkami to mnie poniosło) Testowałem na nim washa olejnego i jeszcze wypełnia mój pokój "cudownym" zapachem terpentyny Ładnie się prezentuje z T-55 i T-54 Inspiracją był oczywiście ten model: http://www.missing-lynx.com/gallery/modern/ss1cscudbgp_1.html Planuje jeszcze dorobić te przewody z tyłu jak rozgryzę ich przebieg. Model mi wyszedł całkiem nieźle. Właśnie takie lubię duże, nietypowe i paSCUDne Chętnie odpowiem na pytania i wysłucham sugestii. Pozdrawiam PS. Niedługo będą lepsze zdjęcia (mam nadzieję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Radek Filipek Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 PS. Niedługo będą lepsze zdjęcia (mam nadzieję) Koniecznie, bo wygląda bardzo zacnie na pierwszy rzut oka. p.s. Fajową masz gablotkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gulus Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Koniecznie porób lepsze fotki. Fajnie prezentuje się "trójca" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek92 Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Fajniusio, milusio nawet na tych fotkach wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomaszDudek Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Ale cudo też to kleje i chciałbym się wzorować na tym samym modelu co ty mógłbyś mi podać numery farb jakich użyłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artez Napisano 12 Sierpnia 2008 Share Napisano 12 Sierpnia 2008 Ładny , ładny ale szkoda że za grosz nie styrany , tego typu konstrukcje troche podrdzewiałe z obiciami to poprostu miodzio. Pzd|2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jędrek Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 na pierwszy rzut oka fajny, czekamy na lepsze fotki lanuje jeszcze dorobić te przewody z tyłu jak rozgryzę ich przebieg. tego mi brakuje, zerknij na primeportal.net jest tam ładny walkaround pascuda Jędrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 TomaszDudek napisał: Ale cudo też to kleje i chciałbym się wzorować na tym samym modelu co ty mógłbyś mi podać numery farb jakich użyłeś. (jeszcze nie do końca umiem cytować ) użyłem dokładnie tych podanych z instrukcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artek Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Witam Fajnie się ogląda model, który aktualnie robię Szkoda że nie użyłeś blaszek edzia ..... duuuuuuuuuuuuuuuuuużo dodają. Pozwole sobie zademonstrować wnętrze jednej z kabin w moim SCUD-dzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jendrass1 Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Piękna sprawa, pokaż wrzuć jeszcze nowe fotki tego scuda i to co tam a tej szklanej półce stoi ... ! Wielka rzecz ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Szacun za tą kabinę Ja pomalowałem wnętrza na biało (i nie wiem czy dobrze zrobiłem) Mi jeszcze daleko do takiej perfekcji a co do blaszek to nie użyłem bo po zakupie modelu z farbami (no i jeszcze tej gabloty ) wyszedłem na zero i jakoś nie mogę się pozbierać PS Resztę modeli z gabloty wrzucę kiedyś wspólnie bo już nie są aż tak dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Co tu duzo mowic model jest GIT!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
93mati Napisano 13 Sierpnia 2008 Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Piękna sprawa, pokaż wrzuć jeszcze nowe fotki tego scuda i to co tam a tej szklanej półce stoi ... ! Wielka rzecz ) Też jestem ciekawy co tam trzymasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stroju Napisano 13 Sierpnia 2008 Autor Share Napisano 13 Sierpnia 2008 Jeszcze kilka zdjęć (też z komórki ) robionych na słońcu i w roju komarów : I tu jeszcze w towarzystwie powstającego Blitza Jutro znikam na długi weekend jak wrócę to pożyczę normalną cyfrówkę i zrobię resztę zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi