dweler Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Model jak w temacie.Ogolnie bardzo sympatyczny i przyjemny w budowie,duzo zabawy przy wnetrzu.jedyny minus to oczywiscie gumowe gaski ale mozna go smialo polecic.Malowany model masterem panzer grau z jakimis domieszkami niebieskiego.zacieki i washe to farby talensa van gogh. zdjecia: i jeszcze Emil na starej fotografii: a oto ostatnio zmontowane studio foto: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiterATS Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 jedyny minus to oczywiscie gumowe gaski ale mozna go smialo polecic. Za 20zł masz plastikowe ogniwka + koła napędowe w jednym zestawie z Hobby Bossa. Sam model bardzo fajny, ładne ślady eksploatacji. Tylko te manierki, które wyglądają jak wersja dla DAK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ShaDow FoX Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 dla mnie bardzo fajny, tylko jedno ale troszke za czysty układ jezdny, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Ten model jak dla mnie jest boski. Mam pytanie do was wszystkich czy wie ktoś czy jest taki model w 72 Bo chętnie bym go popełnił w bliskiej przyszłości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JŚ Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Mam pytanie do was wszystkich czy wie ktoś czy jest taki model w 72 Także od Trumpetera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Dzięki bardzo.... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szlachcik1 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Super, myślę że z gumowymi gąskami poradziłeś sobie bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Model I klasa, a studia fotograficznego nie powstwydziłby się nawet fotograf z "Playboya" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jager27 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Ładny model. Fajnie zrobiona rdza na nitach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tankista17 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 pięknie Ci wyszedł. Ale nie wzgardziłbym większą ilością kurzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dweler Napisano 21 Września 2008 Autor Share Napisano 21 Września 2008 dzieki za komenty.o gaskach nie wiedzialem a napewno wzbogacily by uparciucha.to wogole pierwszy model gdzie zastosowalem kurzenie suchymi pastelami i niestety po prysniecu bezbarwnym lakierem caly efekt sie gdzies zatracil tak ze wgole go nie widac,trza popracowac bedzie nad tym pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 A to ja zadam jeszcze jedno pytanko ale tym razem do wszystkich. Jeżeli mam zamiar kupić suche pastele gdzie ich szukać jakieś firmy są tych pasteli i w jakich proporcjach je kupować-tzn czy pojedynczo czy jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mierzu Napisano 21 Września 2008 Share Napisano 21 Września 2008 Jeżeli mam zamiar kupić suche pastele gdzie ich szukać jakieś firmy są tych pasteli i w jakich proporcjach je kupować-tzn czy pojedynczo czy jak Chociaż to nie ten dział to odpowiem. Najlepiej kupować pojedyńczo, bo sam sobie dobeirzesz jakie kolory Ciebie interesują. Najpopularniejsze są czeskie Kooh&noor. Jedna sztuka to około 1,50PLN. Można je kupić zarówno w sklepach dla plastyków, w empikach, w niektórych hipermarketach na działąch paperniczych też je widziałem no w internecie choćby na allegro.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Yonex13 Napisano 22 Września 2008 Share Napisano 22 Września 2008 Dzięki bardzo i przepraszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi