myeti Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 (edytowane) Witam Na wstępie chciałem przeprosić za jakość fotek które robiłem późnym popołudniem.. Niestety praca pochłania mi prawie cały dzień i tylko wtedy mam czas na dłubaninę... :( Postaram się jak najszybciej zrobić foty na dworze w ciągu dnia POZDRAWIAM Oto Nowe Fotki : Edytowane 1 Stycznia 2009 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kruko95 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 kolo wymiatasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;];] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Wygląda całkiem nieźle ale: brakuje chromowanych uszczelek, rejestracji, kalka na tylnej klapie się nie ułożyła idealnie, te czerwone środki wydechu - tragedia, No i najważniejsze - jak można dać naklejki tuningowe na muscle cara??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Ładny Mustang Jedynie co mi nie pasuję do tego modelu to te kalki ''FUSION" na masce . A tak to prezentuję się Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 te czerwone środki wydechu - tragedia, To chyba nie wydech tylko lampki,które powinny być przeźroczyste,bo to są raczej lampy od wstecznego Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Zrob konkretne fotki, to pogadamy. Pozdro!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 kolo wymiatasz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;];] O w mordę... Ja to chyba z innej bajki jestem... myeti - na pierwszy rzut oka model wygląda fajnie, ale lepsze fotki by się przydały. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Jeśli to nie jest wydech to gdzie w takim razie on jest?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Dokładnie, wydechu brak, światła pomalowane zwykłą farbą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 "wydechu brak, światła pomalowane zwykłą farbą...." a powinno być tak czyli bezbarwne klosze i widoczny wydech - i to jak widoczny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szakal85 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Ja tam tych naklejek się nie czepiam bo to kwestia gustu modelarza ale brak wydechu to duży defekt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 No fajniutki modelik ale jak skończysz będzie prezetował się jeszcze lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 17 Grudnia 2008 Autor Share Napisano 17 Grudnia 2008 Witam wszystkich i oczywiście dzięki za oceny (szczególnie te krytyczne ) Owszem przyznaję się: lampki jednak powinny być cofania... zmienię kolor a co do wydechu jak ktoś składał ten model revella to wie ze niestety wydech jest schowany i końcówek też nie dali żadnych .. :/ A co do chromów wokół szyb itp. postanowiłem zrezygnować iż chciałem go zrobić w wersji street`ingowej dlatego też wkłady lamp przednich pomalowałem na czarno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuen Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 jak ktoś składał ten model revella to wie ze niestety wydech jest schowany i końcówek też nie dali żadnych W takim razie jesteś niekonsekwentny - Revell pewnie też nie dał przewodów do silnika a w Twoim modelu są... Skoro starałeś się aby model był jak najbardziej podobny do oryginalnego samochodu to także powinieneś dorobić wydechy gdyż takie są w oryginalnym samochodzie "to wszystko co mam do powiedzenia na ten temat" (by Forrest Gump) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Całkiem fajny, i te koła od GT3 też się ładnie komponują. Rażą detale a włąściwie ich brak. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mipan Napisano 17 Grudnia 2008 Share Napisano 17 Grudnia 2008 Co do jakości to tak jak koledzy pisali lepsze fotki by sie przydały.A tak ode mnie to te przewody pod maską chyba powinny być o wiele cieńsze niż te które zastosowałeś i powinny chyba być w innych kolorach?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trojan Napisano 18 Grudnia 2008 Share Napisano 18 Grudnia 2008 Trudno mi krytykować model gdyż właśnie nad takim samym pracuję Tym nie mniej dokładam się do wymienionych uwag. Dla mnie podstawą do oceny byłyby lepsze zdjęcia. Co do wydechu. Oryginalnie rury wydechowe skierowane były w dół czyli nie było ich widać Niestety nie podobają mi się kalki. Rozumiem cel działania ale można by ro zrobić subtelniej. Przewody za grube, poza tym o wiele ciekawiej prezentowałyby się kable zapłonowe Brakuje kilku elementów silnika a podpórka podtrzymująca maskę jest de facto rozpórką. To tyle no i ciekaw jestem jakości lakieru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi