Skocz do zawartości

Ford mustang convertible :)

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Heeeh - w 93 r. mogłem być właścicielem takiego forda i to tylko za 8000000 PLN. Durny człek był bo sąsiad prawie na siłę mi go wciskał, a ja go nie chciałem

Napisano

Fajnie się prezentuje. Linie podziału można by zapuścić farbką. Mnie osobiście nie przypadły do gustu felgi...ale najważniejsze, że Tobie się podoba

Pozdrawiam

Napisano

Felgi to klasyczne blaszanki także jak najbardziej pasują

A Tornado Ty mówisz o 8 000 000 przed czy po denominacji?

Napisano

Star samochód bardo fajny, szkoda tylko, że tapicerki nie pomalowałeś na jakiś bardziej realistyczny kolor, ale to już moja opinia, model

Napisano
Chyba przed, bo teraz tyle kosztuje RR a nie Mustang
Napisano
Felgi to klasyczne blaszanki także jak najbardziej pasują

Przed - 8000000 zł. w tamtych czasach, to tak jak dzisiaj zaledwie 800 PLN. Niby to była okazja za taką cenę, ale fordzik wymagał gruntownego remontu - silnik palił więcej oleju niż benzyny. a i blachy wcale nie były lepsze.

Napisano
silnik palił więcej oleju niż benzyny

Ekonomiczne autko............ Olej drogi nie jest a benzyna już swoje kosztuje............

Napisano

Czesc. Ogólnie nawet nawet modelik tylko mogłeś bardziej popracować nad szczegółami jak atrapa chłodnicy.. Kołpaki.. czy też lampki przednie i tylne. Pozdrawiam

Napisano

Taki model jakiś czas temu sprzedałem na allegro za 40 zł. Ciekaw jestem czy to ten

Napisano
Taki model jakiś czas temu sprzedałem na allegro za 40 zł. Ciekaw jestem czy to ten

Raczej nie

viewtopic.php?t=11560

zobacz co jest napisane w pierwszym zdaniu

Napisano

Noooo, ładne toto Faktycznie, mogłeś trochę wnętrze polepszyć, ale i tak to autko bardzo mi się podoba. Jak się zbiorę w sobie to dzisiaj powieszę w galerii Chevy Caprice '76.

Napisano

To jest dokładnie mój były model. Silnik tak malowałem heheh Miło widzieć że ktoś go zrobił jak należy bo ja nie miałem serca