myeti Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Witam Na fotkach prezentuje niedawno skończoną Imprezę oraz pozostałe moje klejonki.. Z Imprezy jestem zadowolony tak na 95%. Związane jest to z przednimi kołami które po wielu przeróbkach i tak wystaja kilka mm poza obrys.. Ale nie tak bardzo aby psuły piękna linię tego samochodu.. Z lampą I bez lampy A tu już moja kolekcja : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartini Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Fajne te samochody.Najbardziej mi się podoba Skyline Brajana (nie wiem jak się nawet pisze) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Bartini pisze się Bryan . myeti masz bardzo ładną kolekcję, z której najbardziej podobają mi się wspomniany wcześniej Nissan Skyline, Toyota Supra oraz Subaru Impreza . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artus750 Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Piękna kolekcja powiedz mi jakiego kompresorka używasz?Pytam bo ja mam MINI MA 1000 i już dwa razy go posyłałem do naprawy.Znasz jakies lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Abu Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Ładne i estetycznie wykonane subaru i cała kolekcja równie imponująca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orfeusz Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Ładny lakier na subaru. Kolekcja też fajna, najfajniejszy jest Mustang Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VVitek Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Bardzo fajnie się prezentuje Impreza w tym kolorze. Mógłbyś wrzucić fotki niebieskiej Imprezy? To Tamiya, tak? Najlepiej zrób galerię ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 1 Stycznia 2009 Share Napisano 1 Stycznia 2009 Wygląda całkiem schludnie. Ja właśnie zamówiłem taką samą tyle że z kompletem elementów fototrawionych i metal stickerów i wystartuje z nią w zimowym konkursie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Piękna kolekcja Możesz pokazac ta 350Z i Supry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fliper_nx Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Widać klej pod spoilerem, masz chyba dwa babole na tylnej klapie, co to jest na bocznych prawych drzwiach pod lusterkiem? Jest kilka minimalnych baboli, ale model ładny, dobrze dobrane felgi, lakier jest oryginalny czy dobrany na oko? Szkoda że nie pokazałeś wnętrza. Pozdrawiam Ps czy przypadkiem spoiler z tyłu nie jest lekko przetarty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Nie ma co fajna ,taka przyjemna dla oka A kolekcje już masz Mi oprócz Imprezy podoba się również Rx-7 Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 2 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 2 Stycznia 2009 Witam Lakier pochodzi z palety barw bodajże Citroena... tak tak... A pod spojlerem tylnym niestety zostało mi jeszcze troszkę pasty polerskiej tamiya .. :( nie doczyściłem.. A faktycznie niestety parę drobinek syfu dostało mi się pod bezbarwny... ;/ i za cholerę nie mogłem usunąć.. :( A jeśli chodzi o niebieską imprezę to prezentowałem kiedyś wszystkie fotki aut na tym forum wiec może jeszcze temat jest a pozostałych foty dorobię.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paffko Napisano 2 Stycznia 2009 Share Napisano 2 Stycznia 2009 Impreza miodzio, a reszta kolekcji przytłacza...kiedy ja tyle modeli bede mieć na półce Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebastian77 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Śliczne to złote. Pozostałe też niczego sobie. Ale proponuje pokarz każdy osobno i dokładniej bo warto chyba pooglądać. Powodzenia w dalszych pracach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Kolorek ladnie sie prezentuje. Wykonanie dosc czyste. Brakuje niektorych lini podzialu, uszczelki okien srednio wykonane, brak rynienek na dachu (powinny byc zdaje sie czarne...). No i te wystajace w kosmos kola. Nie da sie tego ciut poprawic?? Pozdro!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
myeti Napisano 12 Stycznia 2009 Autor Share Napisano 12 Stycznia 2009 Witam kola są na maxa schowane.. Aby jak najgłębiej je wsadzić dodatkowo przerabiałem podwozie. To są 20'' i dlatego jest tak a nie inaczej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koksik750 Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 To są 19" a nie 20". Na pewno da się je bardziej schować - może jeszcze w tym tygodniu startuje ze swoim subaru i będę mógł udowodnić, że można Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
subaroman Napisano 12 Stycznia 2009 Share Napisano 12 Stycznia 2009 Oczywiscie, ze mozna, tylko trzeba troszke poprzerabiac elementy zawieszenia modelu i same felgi. Wiele razy przerabialem modele rajdowe z szutru na asfalt i odwrotnie, w tym pasowanie felg do potrzeb modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi