luk_p Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Po Macku z AMT przyszedl czas na prezentacje innych moich modeli. Na początek dioramka, która powstała kilka lat temu z Corvetta od Bburago (1:24) w roli głównej, postarzona suchym pigmentem i farbka humbrola + inwencja własna w postaci wszystkiego co wpadło mi wtedy w ręce a nadawało się do umieszczenia na dioramie, np. blaszki Route 66 oderwanej z wody toaletowej o tej samej nazwie;)). Jestem ciekaw opinii;). pozdrawiam! miniaturki otwieraja sie w pełnych rozmiarach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jurras Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Fajna dioramka , w realu pewnie znalazłby się nie jeden chętny aby odnowić to cacko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paweł216 Napisano 28 Lutego 2009 Share Napisano 28 Lutego 2009 Wykonanie super ale ogólnie model wywiera na mnie mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiek14pl Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Diorama robi wrarzenie!, bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Bardzo ładnie ale czy Corvette już od pierwszej generacji nie było wykonane z tworzyw sztucznych? A to jak wiadomo nie rdzewieje ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mzmichal Napisano 1 Marca 2009 Share Napisano 1 Marca 2009 Bardzo ładnie ale czy Corvette już od pierwszej generacji nie było wykonane z tworzyw sztucznych? A to jak wiadomo nie rdzewieje ;) Niestety masz rację, przekopałem trochę internet i na kilku stronkach pojawiła się zmianka o karoseri z tworzyw sztucznych. Mimo takiego błędu gratuluje pomysłu i wykonania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luk_p Napisano 1 Marca 2009 Autor Share Napisano 1 Marca 2009 a więc załóżmy, że jest to kurz i błoto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikey Napisano 2 Marca 2009 Share Napisano 2 Marca 2009 Ważne, że rdza wyszła ładnie, technicznie bez zarzutu ;) A taka pomyłka może się zdarzyć, bywa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi