Praetorian Napisano 30 Grudnia 2009 Napisano 30 Grudnia 2009 Takie tam Subaru. Wszystko z pudła, przerobiony wydech przy pomocy profili EverGreen. Lakiery samochodowe, zarówno baza jak i klar. Lakierowane pistoletem lakierniczym SATA Jet HVLP w kabinie lakierniczej SAICO. Model mojego serdecznego kolegi lakiernika- Dawida Siedlaczka. Zdjęcia mojego autorstwa. Sorry, za fotki. Właśnie uczę się robić zdjęcia stałką 50 mm :P Cytuj
kamit Napisano 30 Grudnia 2009 Napisano 30 Grudnia 2009 (edytowane) Bardzo ładnie wykonany model, jedynie do czego można by się doczepić to numer startowy na prawych drzwiach - jakby przesunięty do przodu - ale może tak było w oryginale?? Edytowane 30 Grudnia 2009 przez Gość Cytuj
Praetorian Napisano 30 Grudnia 2009 Autor Napisano 30 Grudnia 2009 No i podwozie mógłby trochę zwashować. Możecie mi pomóc namówić Dawida, to zrobi washa i krawędzie przeleci suchym pędzlem Cytuj
przemekgksw3 Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 No i podwozie mógłby trochę zwashować. Możecie mi pomóc namówić Dawida, to zrobi washa i krawędzie przeleci suchym pędzlem Dobry pomysł bo jak na rajdówkę trochę za czysty , chyba że tak miało być. Poza tym bardzo dobry model. Cytuj
subaroman Napisano 31 Grudnia 2009 Napisano 31 Grudnia 2009 Na zdjeciach nic praktycznie nie widac. Porob lepsze fotki i wrzuc je do tematu. Bedzie mozna cos wiecej powiedziec!! Pozdrawiam!!! Cytuj
Praetorian Napisano 2 Stycznia 2010 Autor Napisano 2 Stycznia 2010 Mój błąd, zapomniałem napisać. Model to Tamiya, skala 1:24. Cytuj
michuXCZ Napisano 2 Stycznia 2010 Napisano 2 Stycznia 2010 Na zdjeciach nic praktycznie nie widac. Porob lepsze fotki i wrzuc je do tematu. Bedzie mozna cos wiecej powiedziec!! Pozdrawiam!!! Kolego chyba tematy pomyliłeś bo fotki są OK. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi