Sandi Napisano 3 Lipca 2010 Share Napisano 3 Lipca 2010 Witam wszystkich, No i baardzo krótka galeria. Dziś udało mi się wziąśc Kenia na dworek. . Postaram się dorzucić troszkę fotek. Kto oglądał to wie o co chodzi, a kto nie to WARSZTAT jest tutaj Jak się wyrwę na dłużej będzie więcej fot. A tak po za tym to jeszcze brakuje kabli łączących konia z naczepą i jednego filtra powietrza, a drugi jest krzywo ale zmienię to. I jest przerwa między zderzakiem a maską, ale to chyba maska się podniosła, albo zderzak, bo jak stoi równo to tego nie ma. A i tutaj dałem przestarzałe troszke fotki te na końcu i tam kenio ma napis Genoa,ale już go nie ma. A tak żebyście nie zapomnieli wygląda jego podstawka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 Co aż tak źle jest że nikt nie komentuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Sandi - model jest swietny, ale przydaloby sie wiecej fotek tak z bliska i bez lampy blyskowej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EGONX Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Podpatruje ten twój model no i troche sie mocno świeci to pewno od lampy błyskowej . Jest fajny no i mam pytanko czy ta klima na dachu pojazdu wchodzi w skład modelu , czy sam ją skombinowałeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 Znaczy te na dworze były bez lampy, ale wiadomo jak to jest z chromem. Oki fotki może dzisiaj.Cieszę się, że komuś się podoba. A do opola muszę odratować podstawkę,ponieważ ucierpiała na konkursie w Krakowie. Edit. Klima pochodzi z akcesoriów Italeri tych pierwszych. Jest pomalowana na czarno, i oklejona folią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 4 Lipca 2010 Share Napisano 4 Lipca 2010 Zdaje się że maska lub/i zderzak są krzywo. Podobnie jak filtr powietrza i czemu tylko jeden, gdzie jest prawy. Na tych zdjęciach naprawdę nic nie widać. Więc ciężko coś powiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 4 Lipca 2010 Autor Share Napisano 4 Lipca 2010 Kolego,a le czytaj, a nie tylko oglądaj obrazki. P.S. Filt już zmieniony. A co do fotek fakt- fotograafem nie jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tornado Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Wydaje mi się, czy też faktycznie brakuje kloszy w reflektorach ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sandi Napisano 5 Lipca 2010 Autor Share Napisano 5 Lipca 2010 Z tymi kloszami to długa historia też jest. Dwa są normalniw klejone. A w tamtych miało być oświetlenie i niestety wsadziłem diody, a z oświetlenie zrezygnowałem, diody zosatały, wklejałem je kropelką, i dookoła nich wyszedł taki ring i już tak zostało, ale myślałem czy nie wkleić na to jakiś kloszy, żeby to zatuszować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bodzio Napisano 5 Lipca 2010 Share Napisano 5 Lipca 2010 Na Amerykańcach/Australijczykach się nie znam ,ale jak dla mnie model prezentuje się git. Dorób to co trzeba dorobić i będzie gitara. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi