MartiniOCP Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Oto moja Westfalia w wersji finalnej. Postanowiłem nie otwierać "pop topu" bo już taka jedna na forum jest. Poza tym, na samochodzie jest parę drobnych dodatków takich jak: halogeny spoiler chlapacze dodatki na lewym boku (nawet nie wiem co to jest dokładnie, jakaś kratka wentylacyjna) CB+antena amorki w tylnej klapie ..i chyba tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Witaj! Kawał porządnego modelu Podoba mi się ogólna kolorystyka, wnętrze pasuje do karoserii i seryjnych kalek, wykładzina na podłodze też bardzo mi się podoba. Ogólne wykonanie na wysokim poziomie, czysto sklejony model. Gratuluję bardzo udanego modelu i życzę ci takich więcej Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kornik_69 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Fajny, fajny i jeszcze raz fajny Najbardziej podoba mi się to, że Twój model przedstawia samochód uliczny, dość powszechnie widywany na naszych drogach. Wnętrze fajne chociaż trochę pustawe. Aż się prosi o jakieś camperskie atrybuty (leżaczek, radio, stoliczek turystyczny, grill, butelki ). Lakier pomimo tego, że się mocno nie błyszczy, nie wygląda sztucznie. Naprawdę mi się podoba. Gratuluję fajnego modelu Pozdrawiam Kornik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Lutego 2011 Autor Share Napisano 10 Lutego 2011 Wielkie dzięki za dotychczasowe komentarze:] Fajnie, że jest raczej pozytywnie. Jeśli chodzi o dodatki to przyznaje, że zeszło ze mnie powietrze po tym co dorobiłem. Czuje jednak, że z każdym modelem powinno być w tej sferze lepiej bo cierpliwości mi chyba przybywa. To samo z lakierem. W 512BB będzie na czerwono i, mam nadzieje, bardziej błyszcząco. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Truckerek93 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Dzisiaj widziałem "westfalke" tylko z większym dachem wyglądała myślę że ciekawiej. Ale Twój model jest bardzo ciekawy. No i przede wszystkim uliczny delikatne brudzenie nadało by smaczku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Dzisiaj widziałem "westfalke" tylko z większym dachem Znaczy się widziałeś "Westfalię 3" która ma wysoki dach który się nie podnosi, to co daje nam Revell to "Westfalia 1" z niskim podnoszonym dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 10 Lutego 2011 Autor Share Napisano 10 Lutego 2011 Tutaj jest link właśnie do takiej Revellowskiej westfalii, ale z przerobionym dachem: http://www.automotiveforums.com/vbulletin/t972643.html Ktoś ładnie odwzorował oryginał. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skwarciu21 Napisano 10 Lutego 2011 Share Napisano 10 Lutego 2011 Bardzo ładnie złożony modelik . Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 11 Lutego 2011 Share Napisano 11 Lutego 2011 Przyłączam się do tego co już powiedzieli koledzy, naprawdę dobrze wykonany model, może cieszyć oko Rzuciła mi się w oczy jedna rzecz, jakoś nie zwróciłem na to uwagi w warsztacie, chodzi o nie pomalowany znaczek, z tego co mi się wydaje powinien być chyba jakiś srebrny. Ale ogólnie duży plus, no i cały czas czekam na Alfę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartiniOCP Napisano 11 Lutego 2011 Autor Share Napisano 11 Lutego 2011 Znaczek świadomie zostawiłem na czarno. Wiem, że srebrny wyglądałby lepiej, ale widziałem te grille właśnie z takimi, nie chromowanym emblematem. Już nie chciałem kombinować i tak został. Ale racja, jakby się "świcił" to by było ładniej. Co do Alfy to wszystko jest na dobrej drodze i.....na wstrzymaniu. Plus - znalazłem 2 parę drzwi. Problem jest trochę z materiałem bo muszę nakupić silikonów i innych wynalazków a to kosztuje. Poza tym, w międzyczasie wpadły mi 2 Ferrari i postanowiłem, że idę tematycznie w tą stajnie. Teraz już na warsztacie stoi 512BB. Ale, modelarstwo to przecież nie wyścigi. Może to i lepiej, trochę się pouczę na innych modelach, poeksperymentuje z lakierem(znowu jakiś wynalazek z mieszalni) to i Alfa ładniejsza wyjdzie;] Dzięki za opinie i pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Akryl Napisano 13 Lutego 2011 Share Napisano 13 Lutego 2011 Aż chce się nim wyjechać w podróż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi