macio4ever Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Jeszcze jedna galeria z ostatnio skończonych modeli. Model ma dorobiony body kit, własna inwencja plus trochę zdjęć z sieci. Dodałem też inne felgi, podwójny wydech i przyciemnone szyby. Na zdjęciu pudełka widać jak miała wyglądać pierwotnie. To była moja większa praca ze szpachlówką i jestem całkiem zadowolony z efektu. Model nie jest konkursowy, zdaję sobie z tego sprawę. Traktowałem go od początku jako poligon doświadczalny. Nie udało mi się tego oddać na zdjęciach ale jest pomalowany Alcladem Priizmatikiem - mieni się w słońcu zminiając odcień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Komor Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 No no van i to przerobiony. Mi się bardzo podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba2507 Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 No wkoncu model trafil do nas. Co do modelu to podoba mi sie koncepcja. Na czwartym zdjeciu od tylu na drzwiach lakier dziwnie wyglada. Jeszcze nie podoba mi sie przedni zderzak jest jakis dla mnie ''za plaski'' Czekamy na nastepne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 21 Lutego 2011 Autor Share Napisano 21 Lutego 2011 Zderzak budzi kontrowersje dla mnie jest OK choć nie jest to szczyt finezji. Lakier na drzwiach jest OK tzn taki sam jak na reszcie - zostały artefakty po kompresji jpg co powoduje takie dziwne jakby odbarwienia. Tak samo maska - ma błysk choć na zdjęciu (słabym) wygląda na lekko matową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemekgksw3 Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Ładnie ją zrobiłeś wygląda dużo lepiej od pudełkowej wizji. I co ważne styka się z drogą kołami, a nie zderzakiem ;) Możesz napisać więcej o tym alcladzie? Bo wygląda to ciekawie nawet na zdjęciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 21 Lutego 2011 Autor Share Napisano 21 Lutego 2011 Alclad Prismatic Sapphire (from Deep blue to UV) czyli od głębokiego niebieskiego do fioletu. Kładzie się go na czarny błysk (ja kładłem na ciemnograntową perłę) i w zależności od kąta padania światła lakier ma inny odcień. Np patrzac pod kątem z góry dach jest lekko fioletowy, a boki granatowe. Fajnie wygląda w słońcu, taki lekki festyn. Model był robiony bez napinki, na luzaka. Zamysł był na lekki tuning czyli unknięcie przesady i biznatyjskich ozdobników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kazik Napisano 21 Lutego 2011 Share Napisano 21 Lutego 2011 Na żywo lakier wygląda naprawdę spektakularnie. Jego głębia i tony zmieniają się w zależności od ilości światła i kąta jego padania. Fajny bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzychu126 Napisano 22 Lutego 2011 Share Napisano 22 Lutego 2011 Model nie jest konkursowy, zdaję sobie z tego sprawę. Chyba żartujesz... Jak dla mnie świetne wykonanie dość nietypowego modelu, lakier kameleon też robi wrażenie. Aby było bardzo w stylu Japońskim musiałby siedzieć na podłodze a fele musiałyby się chować w błotnikach i z tyłu lampy Lexus Oj poniosło mnie Gratuluję Świetnego modelu Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macio4ever Napisano 22 Lutego 2011 Autor Share Napisano 22 Lutego 2011 Model nie jest konkursowy, zdaję sobie z tego sprawę. Chyba żartujesz... Jak dla mnie świetne wykonanie dość nietypowego modelu, lakier kameleon też robi wrażenie. Aby było bardzo w stylu Japońskim musiałby siedzieć na podłodze a fele musiałyby się chować w błotnikach i z tyłu lampy Lexus Oj poniosło mnie Gratuluję Świetnego modelu Pozdrawiam! Dzięki. Wykonany porządnie ale bez fajerwerków. Osobiście nie przepadam za dużym negatywem, przesadną glebą itd. lubię delikatne zmiany i zwykle takie robię. Chociaż kto wie co będzie dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi