David1717 Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Witam.Chciałbym wam przedstawić mój kolejny model firmy Italeri jakim jest FH 12 w konfiguracji 6x2.A oto kilka fotek Czekam na komentarze i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiwaczek Napisano 16 Maja 2011 Share Napisano 16 Maja 2011 Witam. Ciekawy model fajnego trucka. Dla mnie jedynie co gryzie w oczy to brak zapuszczenia linii podzialu. Gratulacje za wytrwanie do konca projektu. Pozdrawiam Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yemas Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Hej!! Model całkiem ładny szkoda tylko że nie pomalowałeś uszczelek przy szybach i kierunkowskazów w przednich kloszach Jeśli dasz radę to popraw a model od razu zyska na wyglądzie Pozdrawiam Przemas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bilonzo Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Witam. Moje zdanie o modelu już znasz - jest top Twój duży krok jeśli chodzi o postępy w modelarstwie. Czekam już na kolejne Twoje modele, które zapewniam Was są na prawdę niezłe . PS. Kierunkowskazy Dawid ma, tylko jeszcze musi je podmalować . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirand Napisano 17 Maja 2011 Share Napisano 17 Maja 2011 Witam.Model ciekawy,prosiłbym o zdjęcia podwozia.Mirand. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
irizar Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Witaj na forum! Model wygląda świetnie, czego mu brakuje, o wspomnianych uszczelkach, obgryziona felga na osi skrętnej, dałbym nową. Model zrobił na mnie wrażenie Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 21 Maja 2011 Share Napisano 21 Maja 2011 Nie tyle brak linii podziału co przestrzeń pomiędzy drzwiami, a kabiną zalana farbą. Niektóre elementy widać że nie maskowałeś ich przed malowaniem, tylko malowałeś to pędzelkiem i w wielu miejscach jest delikatnie postrzępione. Przednie światła mają klosze? Rura wydechowa nie szpachlowana. Ślady po wypychaczach na spoilerach bocznych. Tragedii nie ma, trochę więcej dbałości o szczegóły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dzacek1841 Napisano 29 Maja 2011 Share Napisano 29 Maja 2011 Czyściutki wydech, oś środkowa ma szeroki rozstaw ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi