Maverick Napisano 24 Lutego 2012 Share Napisano 24 Lutego 2012 Jak w temacie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilex5 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 No to będę pierwszy. Scania cud miód malinka, zresztą jest to jedna ze Scanii, których najbardziej lubię. Te logo Scanii z tyłu i ogólnie to były nakładane kalki czy robiłeś to aerografem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba115 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Przepiękny model ,wykonany w tempie ekspresowym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Lutego 2012 Share Napisano 25 Lutego 2012 Co tu duzo gadac, model pierwsza klasa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 27 Lutego 2012 Share Napisano 27 Lutego 2012 Nic nie powiem ---- szukam szczęki Chyba się poddam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dan-720 Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Każdy detal jest tu zrobiony do perfekcji, wystarczyłoby go powiększyć do 1:1 postawić obok oryginału i nie zobaczyłbyś nawet różnicy. Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 12 Kwietnia 2012 Share Napisano 12 Kwietnia 2012 Wymień tylko tę szybę w drzwiach kierowcy, bo psuje efekt. Kolorowo, szpanersko, ciekawie tak jak pozostałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majutek Napisano 27 Kwietnia 2012 Share Napisano 27 Kwietnia 2012 Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grimpow Napisano 29 Kwietnia 2012 Share Napisano 29 Kwietnia 2012 Rewelacja, inne określenie nie przychodzi mi do głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 7 Lipca 2012 Autor Share Napisano 7 Lipca 2012 Korzystając z okazji, pozwoliłem sobie na kolejną porcję fotek ;) Tym razem 1:1 VS 1:24 wiem że nie mam szans ale każdy ma swoją, ja i Jiri Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 8 Lipca 2012 Autor Share Napisano 8 Lipca 2012 gift od Jiri-ego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madon Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 Jak zareagował właściciel skali 1:1 na Twoje dzieło? Oczywiście oprócz wręczenia t-shirtu ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robert nr1 Napisano 8 Lipca 2012 Share Napisano 8 Lipca 2012 czy jest na sali lekarz!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Co do modelu wypowiem sie krotko.... super. Co mi sie nie podoba to trawa na podstawce sztuczna i jaskrawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 11 Lipca 2012 Share Napisano 11 Lipca 2012 Ile Ci oferował za miniaturkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 13 Lipca 2012 Autor Share Napisano 13 Lipca 2012 Jak zareagował właściciel skali 1:1 na Twoje dzieło? Oczywiście oprócz wręczenia t-shirtu ;p Był niesamowicie zaskoczony, obfotografował ją chyba z każdej możliwej strony. Towarzystwo, z którym był, gratulowało mi cierpliwości, bo on ją robił 2,5 miesiąca a ja dłużej ;) Z takiej ciekawostki napisze, iż często bywa z nią w Bielsku, wozi coś tam do fiata. Co do modelu wypowiem sie krotko.... super. Co mi sie nie podoba to trawa na podstawce sztuczna i jaskrawa. Następnym razem postaram się lepiej, siałem pierwszy raz ... Ile Ci oferował za miniaturkę? Przyznam szczerze, że padło takie pytanie, ale w innym kontekście Zapytał ino, czy wiem na ile bym wycenił swoje dzieło, ponieważ Jego bardzo często o to pytają na różnych postojach czy trasach. Ale Jiri i ja mieliśmy podobne zdanie - że nie zastanawialiśmy się nad tym, ponieważ póki co mamy do swoich prac duży sentyment i za dużo serca w twórczość oddaliśmy. Dziękuje Wszystkim za pochlebne opinie - dodają motywacji do następnych prac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAY_R Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Już się kiedyś wypowiadałem o Twojej Scanii i dalej brak mi słów. Moja ulubiona, najpiękniejsza i koniec. Szkoda, że Cię nie spotkałem na Master Truck. Teraz może tą Ristima zrób: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Popieram powyzsza propozycje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bradley81 Napisano 25 Sierpnia 2012 Share Napisano 25 Sierpnia 2012 PRZEPIĘKNA SCANIA ......... SKAKANECZKA MIODZIO .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 25 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 25 Sierpnia 2012 Postaram się Panowie bo lwiątko też mi się podoba, póki co muszę skończyć Legendę i Nostalgię aby mieć upragniony komplet z Czech. Właśnie jestem po remoncie, który skutecznie odseparował mnie od hobby, a teraz z kopyta ... ;) Na MT byłem od 16, jak dożyję to za rok też zagoszczę, może z kompletem 3 scanii więc się wtedy "stykniemy" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciol Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 W Skandynawii mozna znalezc wiele inspiracji, bylem w Lipcu w szwecji i tam same naprawde ladne zestawy, nawet nie koniecznie show-trucki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balcers Napisano 26 Sierpnia 2012 Share Napisano 26 Sierpnia 2012 witam mam pytanko do Ciebie,miałbys moze na sprzedaz silnik do scanii bo ja malowałem podkładem i nie wyszło i wrzuciłem go do kreta i sie plastik mocno powyginał.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maverick Napisano 26 Sierpnia 2012 Autor Share Napisano 26 Sierpnia 2012 Mam silnik Pisz Maverick12@interia.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Najwyższa półka!!! Szacun za cięzką pracę.Miło mieć coś takiego w kolekcjina swojej półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jack Napisano 5 Września 2012 Share Napisano 5 Września 2012 Najwyższa półka!!!Miło jest mieć coś takiego w kolekcji.Szacun!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi