DarkWing Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Model skończony. Muszę przyznać, że prezentuje się o wiele lepiej niż przypuszczałem, kiedy rozpoczynałem budowę. Przeźroczyste elementy osłon dodatkowo go wzbogacają, przez co wyróżnia się na tle innych modeli i ładnie uzupełnia kolekcję. Galeria w zwyczajowej już dla mnie scenerii, zapraszam do oglądania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Majutek Napisano 21 Czerwca 2012 Share Napisano 21 Czerwca 2012 Model bardzo ładny, czysto sklejony i lakier też bardzo ładnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
copycat Napisano 22 Czerwca 2012 Share Napisano 22 Czerwca 2012 Bardzo sterylny, może popraw tylko zębatkę bo w tym stanie nie ma prawa się uchować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumo Napisano 25 Czerwca 2012 Share Napisano 25 Czerwca 2012 Jest bajer, Bardzo mi przypadł do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi