Marak Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Kolejny model ukończony. Wykonany z pudła. Ponieważ nigdzie nie mogłem zdobyć wiarygodnej dokumentacji, nie siliłem się na dodatki i upiększanie. W końcówce zrobiłem błąd. Właściwie to błąd zrobił sprzedawca którego poprosiłem o metalizer MM 1401. Nie miał i zaproponował mi odpowiednik Humbrola. Dał mi 2701. Po fakcie sprawdziłem, że błyszczący humbrol to 2702. Odnośnie modelu. Jak koledzy pisali zestaw, to przeróbka inych zestawów i to wychodzi w trakcie roboty. Niedopasowania, rzędu 1-2 mm na porządku dziennym. W kilku miejscach instrukcja nie zgadza się ze stanem faktycznym. W sumie jednak model nieźle prezentuje się na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartosz13 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Piękny . Ja robię narazię mój pierwszy model i on z tym się nie porównuje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomeka6 Napisano 30 Czerwca 2013 Share Napisano 30 Czerwca 2013 Bardzo przyjemny dla oka, naprawde dobre wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterJanek Napisano 2 Lipca 2013 Share Napisano 2 Lipca 2013 Cześć, model bardzo przyjemny, taki "show truck" Ci wyszedł. Fajnie to musi na półce wyglądać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mark666 Napisano 11 Lipca 2013 Share Napisano 11 Lipca 2013 No toś mi zabił ćwieka ! Wyprzedziłeś moje plany Co tu pisać, miodzio i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marak Napisano 15 Lipca 2013 Autor Share Napisano 15 Lipca 2013 No toś mi zabił ćwieka ! Wyprzedziłeś moje plany Co tu pisać, miodzio i tyle. Mark, na pewno zrobisz go lepiej. Ja żałuję, że siłowników, nie zrobiłem z rurek (a mam starą antenę) Gdy będziesz robił swojego zwróć uwagę na: 1. ogólne kiepskie dopasowanie, kabina do ramy itp. 2. W zestawie są 2 zderzaki do wyboru. Gdy dasz ten co ja to maska otwiera się tylko trochę. Poza tym dziękuję Wszystkim za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi